Η Sharon Stone on camera με δάκρυα στα μάτια: Οι δύσκολες στιγμές με έκαναν να αμφισβητώ εάν ήμουν τόσο ισχυρό όνομα ως ηθοποιός (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε τη συγκινητική ιστορία της…

Η Sharon Stone τα έχει δει όλα… Από τις πρώτες δουλειές της ως μοντέλο στην Ευρώπη έως την 40χρονη καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει σίγουρα αρκετό υλικό για να γεμίσει περισσότερα από μερικά απομνημονεύματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks so much for my happy haircut Adir! @hairbyadir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Μία άκρως αποκαλυπτική και συνάμα συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση είχε η Sharon Stone με τον Σύριο γιατρό Heval Kelli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snuggling w my beasties. S (?: @pricearana) - #StaySafe #JoeStone #BanditStone #SharonStone #family #StayHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Οι δυο τους συζήτησαν επί διαφόρων θεμάτων στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας της Liberatum με τίτλο Lifesaving Conversations όπου εξέχουσες προσωπικότητες αλλά και απλοί “μαχητές” της καθημερινότητας θίγουν ζητήματα ιδιαίτερου κοινωνικού βάρους με σκοπό την αφύπνιση.

Έτσι, οι δυο τους εστίασαν στις επιπτώσεις του κορωνοϊού και ιδιαίτερα στους πρόσφυγες. Πρόσφυγας είναι και δρ. Kelli, ο οποίος κατάφερε να γίνει γιατρός και να ασχοληθεί με τον ακτιβισμό σώζοντας ζωές στην Ατλάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @voguegermany. Photographer: @lizcollinsphotographer Stylist: @paris_libby Hair: @giannandreahair Makeup: @missjobaker Wearing @tods Shot #Early2020 - - #sharonstone #Tods #vogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Ακούγοντας τις περιγραφές της ζωής του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Sharon Stone ξέσπασε σε κλάματα.

Λέτε δεν θέλουμε Σύριους πρόσφυγες στην Αμερική αλλά είμαι αυτός ο πρόσφυγας. Πως νομίζετε με κάνει αυτό να νιώθω; Μόνο και μόνο επειδή είμαι γιατρός με θέλετε εδώ; Αν ήμουν 18 και έπλενα πιάτα; Απλά δεν καταλαβαίνω πως ξεχνάμε ότι κάποιος από κάπου πρέπει να ξεκινήσει”.

Παίρνοντας τον λόγο η 62χροη ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της ιστορία για το πώς η υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία “Βασικό Ένστικτο” την έκανε να περάσει από μία βαθιά υπαρξιακή κρίση και να αναθεωρήσει το τι σημαίνει για εκείνη η φήμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elton John AIDS Foundation Viewing Party @ejaf #Oscars2020 #EJAFOscars @eltonjohn @davidfurnish #SharonStone #Oscars • • Make-Up: @eldorayestes • • #Peace #Love #♥️ #Elton wins!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Τότε αρκετοί ήταν αυτοί που τη χλεύασαν και αυτό ήταν κάτι που άλλαξε τη νοοτροπία της για το πώς πρέπει να χρησιμοποιείται η φήμη ως εργαλείο.

“Τότε κατάλαβα ότι η φήμη ήταν ένα εργαλείο. Άρχισα να αμφισβητώ. Εάν ήμουν τόσο ισχυρό όνομα ως ηθοποιός και παρ΄όλα αυτά ακόμη με λοιδορούσαν τότε ποιο το νόημα να έχω τον τίτλο της “σπουδαίας ηθοποιού” αν δεν χαίρω σεβασμού;”, είπε σύμφωνα με την DailyMail.

“Σκέφτηκα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το βήμα μου για κάτι με πραγματική αξία και νόημα”, εξήγησε η Stone, η οποία ασχολείται εδώ και χρόνια με τον ακτιβισμό ειδικά όσον αφορά τους αγώνες για το AIDS

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ