Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θέλει προσοχή σήμερα στη βιασύνη & στην έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων ή του θυμού μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 09:41 το πρωί και είναι ιδιαίτερα ενεργητική καθώς σχηματίζει αμέσως τρίγωνο με τον Άρη, μια ιδιαίτερα μαχητική και παραγωγική όψη αν την αξιοποιήσουμε σωστά και πολύ βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας.

Θέλει προσοχή όμως στη βιασύνη και στην έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων ή του θυμού μας. Η Σελήνη καταλήγει από το απόγευμα και μετά σε ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σύνοδο με τον Κρόνο, ενεργοποιεί δηλαδή την κύρια όψη της χρονιάς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού και στο τέλος της η μέρα θα έχει ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι προσέχετε σήμερα λίγο περισσότερο στην καθημερινότητα, τις σχέσεις και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη κι αυτό είναι μια θετική συνθήκη αν θέλετε να επικοινωνήσετε κάποιες ιδέες ή σκέψεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και να αναλάβετε δράση. Στην πορεία της ημέρας όμως τα πράγματα ζορίζουν, ιδιαίτερα προς το απόγευμα με τις όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Πιθανώς να έχετε ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε το πρόγραμμα σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Ευτυχώς αυτό είναι μόνο για μια μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρωινές ώρες είναι και οι καλύτερες της σημερινής ημέρας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να ακούσετε και μια ευχάριστη είδηση νωρίς το πρωί και για ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα. Όμως στην πορεία της ημέρας τα πράγματα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί.

Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος, αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Διότι ναι μεν η θέση της Σελήνης είναι ευνοϊκή για σας, αλλά στο διάβα της από αυτό το ζώδιο θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις ενεργοποιώντας το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε πάλι κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως, με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι, διότι έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ