Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη είναι βοηθητική για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να κινηθούμε με περισσότερη αισιοδοξία στην πορεία της ημέρας

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Μια πιο ευχάριστη μέρα σηματοδοτεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και κατόπιν με τον Ερμή στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο η Σελήνη είναι βοηθητική για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να κινηθούμε με περισσότερη αισιοδοξία στην πορεία της ημέρας. Η σύνοδος με τον Ερμή υποστηρίζει την επικοινωνία και μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη άνεση και να ξέρουμε ότι θα τα λάβουν υπόψη τους και οι άλλοι.

Μια πιο τυχερή μέρα για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Ευνοούνται νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, θέματα σπουδών, επικοινωνίας, μάρκετινγκ, εμπορικών δοσοληψιών, συζητήσεων και συσκέψεων.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως η πιο θετική μέρα σε όλη την εβδομάδα η σημερινή, βοηθά να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας κύκλο, να νιώσετε τη στήριξη ατόμων που είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα στους κοινούς στόχους σας. Φυσικά η μέρα είναι εξαιρετική για να στηρίξετε και να βοηθήσετε κι εσείς από την πλευρά σας τους άλλους.

Αν έχετε ένα σημαντικό θέμα που χρειάζεται επίλυση και έχετε κολλήσει χωρίς να μπορείτε να σκεφτείτε κάτι, απευθυνθείτε είτε στους συνεργάτες είτε στους φίλους σας και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι θα βρείτε την επιθυμητή λύση. Θετική μέρα αν θέλετε να κάνετε μια αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ίσως από τις πιο θετικές όλης της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει δυο συνόδους, μια με τον Δία και μια με τον Ερμή, δημιουργώντας προϋποθέσεις να λάβετε κάποιο καλό νέο είτε για ένα οικονομικό είτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μπορεί αν ψάχνατε ας πούμε να βρείτε δουλειά σήμερα να έχετε μια ευχάριστη είδηση.

Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να στείλετε φυσικά κι ένα βιογραφικό. Αν θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας, όπως για παράδειγμα μια δική σας επιχείρηση, ψάξτε σήμερα λεπτομέρειες, αλλά και οτιδήποτε αφορά το οικονομικό σκέλος, χρηματοδοτήσεις, δάνεια κλπ. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική συγκυρία και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με έναν προϊστάμενο ή κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές ημέρες της εβδομάδας για το ζώδιο σας είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ερμή σε σύνοδο, βοηθώντας σας να σημειώσετε πρόοδο τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών.

Μάλιστα, επειδή το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι αρκετά ομιχλώδες, θα σας πρότεινα να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα αν έχετε κάποια σημαντική συνάντηση ή τηλεφώνημα που πρέπει να κάνετε, είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά, τα θέματα σπουδών, είτε ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Βλέπετε η σύνοδος Σελήνης-Ερμή βοηθά να συντονίζεστε καλύτερα με τον συνομιλητή σας και να υπάρχει ροή στη συζήτηση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ