Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας περνάμε σε μια πιο ομιχλώδη, αδιαφανή και με μεγάλη σύγχυση

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, ενώ από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας περνάμε σε μια πιο ομιχλώδη, αδιαφανή και με μεγάλη σύγχυση -ευτυχώς σύντομη- περίοδο με έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων και τις όψεις με τον Ποσειδώνα. Ο αρχαίος Θεός των θαλασσών και των ανθρώπινων παθών φαίνεται ότι θα δυσκολέψει τις επόμενες ημέρες μας καθώς δεν θα μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί λοιπόν στις πληροφορίες που λαμβάνουμε και αναπαράγουμε. Το «τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται» μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες μας τις δραστηριότητες και σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμικότητα και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας είναι από τα χαρακτηριστικά των αυθεντικών εκπροσώπων του ζωδίου σας, αλλά ακόμη κι εσείς υπάρχουν ημέρες που «σέρνεστε» και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι και να πάρετε αγκαλιά τον καναπέ. Ας πούμε ότι η σημερινή είναι μια από αυτές τις ημέρες.

Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε τίποτε να σας χαλάσει την ηρεμία και την ησυχία σας και ό,τι συμβαίνει γύρω σας θα θέλετε να το αντιμετωπίσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα κι αποτελεσματικά χωρίς να χρονοτριβείτε. Από την άλλη, ακόμη και σ’ αυτή την κατάσταση μπορεί σήμερα να υπάρχει μια είδηση ή να έχετε μια συζήτηση προς το βράδυ που μπορεί να σας βγάλει περισσότερη ένταση και εκνευρισμό. Αν δεν μπορείτε να την αποφύγετε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να κάνει πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε και ποιον όχι… και δεν αναφέρομαι μόνο στη σημερινή μέρα, αφού κατά βάση από σήμερα αρχίζει αυτή η επιρροή της «σύγχυσης» και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας.

Μπορεί ένας συνεργάτης που δείχνει ότι σας στηρίζει, με ένα τρόπο παρασκηνιακό να σαμποτάρει τις ιδέες και τη δουλειά σας. Επειδή όμως δεν θα είναι εύκολο να είστε σίγουροι και να έχετε και όλα τα δεδομένα στο χέρι, αφήστε τις ημέρες αυτές και μην περνάτε σε αντεπίθεση. Από την άλλη, είναι πιθανόν να νιώθετε πιο μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους σας αυτές τις ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε περισσότερο, αλλά να μην αναλάβετε δράση ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η άλλη εβδομάδα θα ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα και να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας, αλλά μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν και να μην βγάλετε άκρη σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Προς το παρόν πρέπει να είστε υπομονετικοί, όσο κι αν είναι εξαιρετικά δύσκολο κάτι τέτοιο, ειδικά με το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να περιμένετε μια θετική αποτίμηση της προσπάθειας ή της δουλειάς σας από κάποιον ανώτερο ή κάποια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να μην έρχεται. Μην απογοητεύεστε και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ