Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια θετική μέρα αν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, να χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή φίλες-οι μου! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον δυναμικό Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η κυρίαρχη όψη θα είναι το εξάγωνο με τον Δία, δίνοντας μας μια τάση γενναιοδωρίας και σχετικής αισιοδοξίας.

Είναι μια θετική μέρα αν θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, να χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μια «αλλιώτικη» Καθαρά Δευτέρα, αλλά με προσδοκία ότι τουλάχιστον την επόμενη χρονιά θα γιορτάσουμε με μεγαλύτερη ελευθερία.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι τα άγχη της δουλειάς και της καθημερινότητας δεν λείπουν ποτέ, η σημερινή μέρα με την Σελήνη στο ζώδιο σας σε εξάγωνο με τον Δία δίνει μια διαφορετική διάσταση στην ημέρα σας, σας χαρίζει περισσότερη εξωστρέφεια και ανταποκρίνεστε πιο θετικά στις επαφές σας με φίλους ή τον σύντροφο σας.

Μάλιστα, πιθανώς να έχετε κανονίσει κάτι, στα επιτρεπτά πάντα όρια, για να γιορτάσετε την Καθαρά Δευτέρα με καλή παρέα. Από την άλλη, όσο κι αν το επιθυμείτε θα είναι δύσκολο να ξεκουραστείτε μια τέτοια μέρα, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει την αυριανή εργάσιμη. Ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή έστω μια βιντεοκλήση με έναν φίλο-η μπορεί να σας φτιάξει περισσότερο το κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη Σελήνης-Δία δεν μπορεί παρά να αγγίξει και εσάς αγαπητοί μου Ταύροι και μπορεί φέτος να γιορτάζουμε πιο περιορισμένα την Καθαρά Δευτέρα, παρόλα αυτά θα έχετε αρκετά καλή διάθεση και θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο που αφορά σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρείτε και λίγο χρόνο για τα δικά σας προσωπικά ενδιαφέροντα και για να χαλαρώσετε, καθώς έρχονται δυο πολύ απαιτητικές ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κυρίαρχη επιρροή της ημέρας τη θετική όψη εξαγώνου, ανάμεσα στην Σελήνη στον Κριό και τον Δία στον Υδροχόο, όλα τα θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, μια ερωτική σχέση ή τις σχέσεις με τους φίλους σας μπορεί να σας προσφέρουν χαρά και πιο αισιόδοξες προοπτικές σήμερα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τη βιασύνη σε αυτά που λέτε, για να μην πείτε κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί και να χαλάσει την ατμόσφαιρα σε μια πραγματικά θετική μέρα. Ωραία μέρα επίσης και για να δραστηριοποιηθείτε λίγο και να κάνετε μια βόλτα ή κάτι που θα τονώσει τη διάθεση σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ