Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Nα μην αφήσουμε την μέρα να μας «πάρει από κάτω» και να απαισιοδοξούμε με όλη αυτή την κατάσταση

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η σημερινή μέρα είναι ίσως η πιο απαιτητική της εβδομάδας καθώς η Σελήνη προσεγγίζει τον Ουρανό τις πρωινές ώρες σε σύνοδο και μετά στη διάρκεια της ημέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, ενεργοποιώντας έτσι την κύρια όψη της χρονιάς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την όψη που δείχνει μεγαλύτερη αναταραχή σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, αλλά και κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή μας από πλευράς εξωτερικών συνθηκών.

Η μέρα έχει μια πιο έντονη Κρόνια επιρροή και για άλλο λόγο καθώς έχουμε μια αδύναμη μεν, αλλά ενοχλητική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Κρόνο στον Υδροχόο, ένα ημιτετράγωνο. Μολονότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις κύριες όψεις, η επιρροή δεν παύει να είναι περιοριστική. 

ΚΡΙΟΣ

Η έμφαση της ημέρας είναι σε θέματα οικονομικά καθώς η Σελήνη διελαύνει στον Ταύρο και σχηματίζει περιοριστική όψη με τον Κρόνο. Το άγχος της «αυριανής» μέρας, της αστάθειας στην ροή των οικονομικών εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, μπορεί να σας έχει φέρει σε ένα οριακό σημείο κι όλο αυτό να σας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Η τάση αυτή ενισχύεται κι από το ημιτετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα. Ίσως πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί στη διαχείριση των οικονομικών σας, να κάνετε ένα πιο σφιχτό πλάνο εξόδων και να δείτε ρεαλιστικά πώς θα ανταποκριθείτε στις ανάγκες που υπάρχουν. Από την άλλη, η όψη Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι και σε μια προσωπική σχέση που είχατε θετικές προσδοκίες, αλλά δεν σας βγαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς ή κακώς από τότε που έχει περάσει ο Ουρανός στο ζώδιο σας η ζωή σας κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο απρόβλεπτη. Φυσικά δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο ούτε έχουν συναρπαστικά ή δύσκολα γεγονότα. Όταν όμως η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και σχηματίζει όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο και ταυτόχρονα ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει μια απαιτητική όψη έστω και χαμηλής ισχύος με τον Κρόνο, τότε η ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Ο Κρόνος πολλές φορές δείχνει τις συνθήκες που μπορεί να μην επιτρέπουν να υπάρξει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη ή μπορεί να δείχνει άτομα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε εσείς όπως θέλετε τη δουλειά ή τη ζωή σας γενικότερα και σας πιέζουν. Η σημερινή είναι μια από αυτές τις ημέρες. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας και μην αμφισβητείτε τις ικανότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας πέφτει λίγο πιο «βαριά», εξαιτίας των απαιτητικών όψεων τόσο της Σελήνης όσο και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης ή κόπωσης σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, μπορεί να νιώθετε επίσης περιορισμούς στο να εκφράσετε την άποψη σας ή να υπάρχει ένα πιο ψυχρό κλίμα με κάποιο άτομο που στο παρελθόν είχατε πιο θερμές σχέσεις.

Φυσικά αυτό μπορεί να αναφέρεται και στην ερωτική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε με το χιούμορ σας να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει και αποφύγετε να κρίνετε αυστηρά σήμερα τις πράξεις ή τα λόγια και των άλλων. Από το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ