Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα σχηματίζεται εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα - Αναζωπυρώνει τα πάθη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

H Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα σχηματίζει και κάποιες θετικές όψεις εξαγώνου με τους πλανήτες στους Ιχθύς (τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και τον Ήλιο), που προσθέτουν αρκετά στη δυναμική της και την κάνουν πιο τυχερή.

Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αναζωπυρώνει πάθη, αλλά είναι εξαιρετική και για οικονομικές και εμπορικές δοσοληψίες και διαπραγματεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στην ημέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Αν πρέπει να κάνετε μια διαπραγμάτευση, να μιλήσετε για μια αύξηση ή να δεχτείτε κάποια πρόταση με οικονομικό αντίτιμο, οι απογευματινές ώρες και έπειτα είναι ιδιαίτερα θετικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από προχθές στο ζώδιο σας και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης, κάνοντας και τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, στο δικό τους. Από τη μια είστε πρόθυμοι, να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι.

Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Εκφράστε αυτό που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας, διότι και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί να σας ακούσουν. Κάποια θετική εξέλιξη σε μια ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμφαση της ημέρας είναι στα επαγγελματικά σας θέματα και πραγματικά είναι μια εξαιρετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε μια ιδέα που έχετε ή να αναπτύξετε μια νέα στρατηγική σε θέματα δουλειάς με τους συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα, που ξεκινούν πολύ θετικές όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Ιχθύς, φαίνεται ότι μπορεί να έχετε μεγάλη υποστήριξη από ανωτέρους, προϊσταμένους και συνεργάτες σε αυτά που λέτε. Η σημερινή μέρα όμως προσφέρεται και για να κάνετε συζητήσεις περί των οικονομικών.

Ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές ατόμων που μπορεί να είναι η ειδικότητα τους τα οικονομικά και αν χρειάζεστε σε αυτή τη φάση μια ενίσχυση ή ψάχνεστε με διακανονισμούς, δανεισμούς κλπ., κάνετε τις κινήσεις που πρέπει σήμερα, διότι μπορεί να σας βγουν πιο εύκολα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ