Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα ίσως έχουμε περισσότερες απορίες που θέλουμε να μας λυθούν και μας προκαλούν άγχος

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Πολύ διαφορετική και σίγουρα πιο ζωντανή η ενέργεια της σημερινής ημέρας, καθώς η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στον διάλογο, την επικοινωνία και τις επαφές.

Όμως η πρώτη της όψη δεν διευκολύνει ιδιαίτερα τη συνεννόηση μεταξύ μας, καθώς σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή, κάνοντας μας κάπως αφηρημένους ή από την άλλη πολύ δύσκολους και ανήσυχους σε σχέση με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Ίσως έχουμε περισσότερες απορίες που θέλουμε να μας λυθούν και μας προκαλούν άγχος. 

ΚΡΙΟΣ

Φημίζεστε για την ταχύτητα με την οποία επεξεργάζεστε τις πληροφορίες που λαμβάνετε, αλλά και για το ότι χωρίς να το πολυσκεφτείτε εκφέρετε άποψη και μάλιστα κάποιες φορές χωρίς να την τεκμηριώνετε κιόλας. Μια από αυτές τις φορές είναι σήμερα, καθώς η ανυπομονησία και η βιασύνη σας μπορεί να μπουν στη μέση και να σας σαμποτάρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σούπερ παραγωγική η σημερινή μέρα με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη μέσα σε ένα πολύ πρακτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στον τομέα των οικονομικών, αλλά και της δουλειάς σας. Είναι μια μέρα για να διεκδικήσετε, να πιέσετε για χρήματα, αλλά πιθανώς να στρεσαριστείτε κι από κάποιο έξοδο, έναν φουσκωμένο λογαριασμό, κάτι που μπορεί να μην περιμένατε και να σας επιβαρύνει οικονομικά. Κατά τα άλλα, τις πρωινές ώρες μπορεί να έχετε κι άλλες ενοχλήσεις από συνεργάτες ή απρόσκλητους φίλους και συγγενείς στα τηλέφωνα που μπορεί να σας εκνευρίσουν, διότι αποσπούν την προσοχή σας από τη δουλειά σας. Τα πράγματα θα καλμάρουν μέχρι το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει πάρει θέση στο ζώδιο σας και το πρωί θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς, δημιουργώντας διάφορα παρατράγουδα στην επικοινωνία, τάση να είστε αφηρημένοι, να έχετε διάσπαση προσοχής και να χρειάζεται να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην σας καταβάλλει το άγχος και παθαίνετε πανικό και βιάζεστε, διότι αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όπως καταλαβαίνετε. Αν είστε σε μια φάση πνιγμένοι από άγχος, σταματήστε να πάρετε μερικές ανάσες και μετά συνεχίζετε αυτό που κάνετε. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ