Χανιά: Ο σπαραγμός του πατέρα στην κηδεία της 11χρονης Ιωάννας - “Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου” (φωτό - βίντεο)

“Λύγισε” ο πατέρας στο τελευταίο αντίο....

Συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της, έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της που βρήκε τραγικό θάνατο σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

 

 

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει οτι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. “Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου” μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο αναφέρει το zarpanews

 

 

Στο μεταξύ σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν απο πτώση από μεγάλο ύψος, οφείλεται ο θάνατος της 11χρονης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης.

Ο θάνατος του 11χρονου παιδιού έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Τι λέει η γιαγιά της

Συντετριμμένη δηλώνει η γιαγιά της μικρής, μητέρα του πατέρα της: «Αν έθαβαν εμένα δεν θα στεναχωριόμουν… να θάψω εγώ το εγγόνι μου; …αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά τα πράγματα δεν αλλάζουνε αυτή την στιγμή. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον μας ο μπαμπάς, τον παππού, την γιαγιά να είμαστε μια γροθιά».

Αναφερόμενη σε προηγούμενες δηλώσεις της σχετικά με την καθυστερημένη ενημέρωση των Αρχών από τη μητέρα είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Εγώ αυτή την στιγμή θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στεναχωρημένη», ανέφερε και είπε για τα αίτια του θανάτου της μικρής ότι έγινε νεκροψία και η οικογένεια έχει το πόρισμα που «δεν δείχνει ούτε βιασμό», ενώ εκτίμησε ότι, «το παιδί παραπάτησε, ζαλίστηκε…».

Η μητέρα δήλωσε την Πέμπτη ότι μετά από πολλές προσπάθειες να βρει την 11χρονη στο κινητό της, βγήκε δύο φορές μαζί με συγγενή της να την ψάξουν όλο το βράδυ και τηλεφώνησε στην αστυνομία το πρωί για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

 

 

Το παιδί βρέθηκε το άλλο πρωί σε απόκρημνο και δύσβατο σημείο από την Πυροσβεστική μετά από ενημέρωση περιπατητών.

Την ίδια ώρα, η δασκάλα που είχε παλιότερα στο σχολείο η μικρή δήλωσε πως στο παρελθόν ο πατέρας της Ιωάννας την είχε χτυπήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να πάει στο νοσοκομείο και να αλλάξει σχολείο κι εκείνος να καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης και να αποφυλακιστεί 1,5 χρόνο μετά.

Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ