Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι απαιτητικές ημέρες συνεχίζονται - Η Σελήνη στον Καρκίνο μας κάνει πιο ευαίσθητους & ευσυγκίνητους

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Οι απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, που είναι από τις πιο «σκληρές» του καλοκαιριού, συνεχίζονται. Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, να μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ευσυγκίνητους και, με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια πιο νοσταλγική και φευγάτη διάθεση. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα κάποιος μένει ασυγκίνητος με όλη αυτή την καταστροφή που συμβαίνει στη χώρα μας.

Τις βραδινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον χαοτικό Πλούτωνα, ενώ ο Ήλιος προχωρά σιγά-σιγά στο τετράγωνο με τον Ουρανό, που θα είναι ακριβείας όμως αύριο, δημιουργώντας έκρυθμο κλίμα και ανατροπές. Ακόμη και τα πιο οργανωμένα πλάνα μας μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξουν, καθώς η βούληση του σύμπαντος είναι πιο ισχυρή από τη δική μας. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι κι, αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που πλήττονται με κάποιο τρόπο, ας μην γινόμαστε μέρος του προβλήματος.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σας σάς περιμένουν, ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να μην το πράξετε, διότι αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το βράδυ προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, διότι μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση, είτε από φίλους είτε από συνεργάτες, φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτα ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, μπορεί σήμερα και άλλοι να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ