Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτό το φιλί στο στόμα στον Μπεν Άφλεκ ή αυτό το ντεκολτέ φουστάνι θα αφήσουν εποχή; Εμείς ψηφίσαμε, εσείς; (φωτό & βίντεο)

18 χρόνια μετά!

Θα είναι το λευκό φόρεμα με το ντεκολτέ ή το φιλί στο στόμα και τα βλέμματα λατρείας που θα μείνουν στην ιστορία; Ένα είναι το σίγουρό, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ξανά μαζί και «κλέβουν» την παράσταση.

18 χρόνια μετά οι Bennifer, όπως τους αποκαλούν τα media και οι θαυμαστές τους, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, επιβεβαιώνοντας την σχέση τους και με το παραπάνω. Μάλιστα δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό αφού φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες. Love is in the air!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TELVA (@telva)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria ? (@gloriajlover)

 

 

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κρύσταλλα Swarofski, από τον George Hobeika, η 51χρονη star έλαμψε στο red carpet. Αν κάτι την έκανε να λάμπει ακόμα περισσότερο βέβαια, ήταν φυσικά ο έρωτας.  Είχε συνδυάσει το outfit της με ένα βραχιόλι Cartier , σκουλαρίκια και δαχτυλίδι με κίτρινα διαμάντια, και πλατφόρμες Jimmy Choo

Ο 48χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης από πλευράς του φόρεσε ένα  σμόκιν Dolce & Gabbana και παππούτσια Christian Louboutin. 

Φωτογραφίες: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν γυρνούσαν μαζί την ταινία Gigliτο 2002 και λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι, κάνοντας όλο τον κόσμο τότε να μιλά για το  ειδύλλιο τους. Μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί και σκόπευαν να παντρευτούν, ωστόσο τελικά χώρισαν το 2003. Χρόνια μετά είναι και πάλι το πιο «καυτό» ζευγάρι της showbiz!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ