Η Angelina Jolie με σιφόν nude φόρεμα στην εκδήλωση «Power of Women» - την συνόδευσε μόνο η Zahara (φωτό & βίντεο)

Η συγκινητική της ομιλία για την ποιήτρια Amanda Gorman

Μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την Angelina Jolie που βρέθηκε στην εκδήλωση Power of Women, συνοδευόμενη από την 16χρονη κόρη της Zahara Jolie-Pitt.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο event που διοργανώσε το περιοδικό Variety στο Beverly Hills και η 46χρονη ηθοποιός, και πρέσβειρα καλής θέλησης της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ εντυπωσίασε με το nude, σιφόν φόρεμά της.

 

 

 

 

Ήταν μια μάξι δημιουργία του Harith Hashim με μακριά μανίκια και λίγη διαφάνεια στο μπροστινό μέρος. Η κόρη της από την πλευρά της είχε φορέσει ένα λευκό  jumpsuit, με μια μεγάλη ζώνη του ίδιου χρώματος στη μέση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο οι δυο τους πόζαραν μαζί χέρι, χέρι, ενώ συνομίλησαν μεταξύ άλλων με την Katty Perry και τον Orlando Bloom, oι οποίοι έδωσαν επίσης το παρών, αφού η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες.

Ειδικότερα οι φετινές υποψηφιότητες περιελάμβαναν μεταξύ άλλων τη βραβευμένη  ποιήτρια Amanda Gorman, την τραγουδίστρια Katy Perry,  τον πρόεδρο της τηλεοπτικής ομάδας Channing Dungey, την τραγουδίστρια Lorde και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Rita Moreno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

 

«Η κόρη μου είναι από την Αιθιοπία, ένα από τα παιδιά μου. Και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτήν. Είναι η οικογένειά μου, αλλά είναι μια εξαιρετική Αφρικανή γυναίκα» είχε πει μεταξύ άλλων για την Zahara, την οποία υιοθέτησε όταν ήταν έξι μηνών, η Angelina Jolie, τον Ιούλιο του 2020, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας του Time 100 με την ακτιβίστρια της Ουγκάντας για το κλίμα Βανέσα Νακάτε, σύμφωνα με το Elle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

 

Συγκίνηση όμως προκάλεσαν και τα όσα ανέφερε στην εκδήλωση, κατά την παρουσίαση της Amanda Gorman, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο  «Power of Women honor»:

«Η νεαρή γυναίκα με χάρη, που ανέβηκε άφοβα στο βήμα την ημέρα των εγκαινίων. Όχι μόνο η νεότερη αλλά η πιο δυνατή φωνή που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε εκείνη τη στιγμή. Η Amada που βλέπουμε σήμερα, μπορεί να φαίνεται σαν να έφτασε στην εποχή μας έτοιμη να μας καταπλήξει με το ταλέντο της. Αλλά υπάρχει μια Amanda που δεν είδαμε.

Ένα κοριτσάκι με δυσκολία στην ομιλία. Όπως είπε η ίδια, "ένα 7χρονο παιδάκι με περίεργα μαλλιά και μπερδεμένο λόγο. Ένα παιδί που αγωνίστηκε πολύ για να γίνει η γυναίκα που βλέπουμε σήμερα. Σήμερα, εκτός από το να αναγνωρίζουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματά σου, Amanda, τιμούμε τον 7χρονο εαυτό σου και κάθε άλλο κορίτσι που αισθάνεται ότι είναι ξένη, μόνη.

Τόσα πολλά κορίτσια έχουν εκτροχιαστεί την πρόοδό τους στη ζωή - από τη φτώχεια, τον πόλεμο, την απειλή. Πόσες νεαρές "Αμάντες" ζουν στο Αφγανιστάν, κρύβουν τα βιβλία τους και περιμένουν να δουν αν θα τους επιτραπεί να πάνε σχολείο; Λες και κάποιος έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα με το μυαλό και το σώμα της.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, πιο δύσκολο και πιο ανησυχητικό - ίσως - από το ελεύθερο μυαλό της σκεπτόμενης γυναίκας. Αυτός είναι ο λόγος που καταβάλλεται τόση προσπάθεια για να την περιορίσουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Όσοι έχουν τη δύναμη της ελευθερίας του λόγου - το όπλο της ελευθερίας του λόγου - πρέπει να ενωθούν για να υπερασπιστούν αυτούς που δεν το έχουν. Χρειαζόμαστε φωνές όπως αυτές της Amanda, αυτό το φως στο σκοτάδι. Μακάρι η φωτιά που έχεις μέσα σου, να φωτίζει το δρόμο για τους άλλους».

Υπενθυμίζεται ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt  έχουν έξι παιδιά. Την 16χρονη Zahara, τον 20χρονο Maddox, το  17χρονο Pax, την 15χρονη Siloh, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, που είναι 13 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ