Η υπέροχη υποβρύχια λήψη της εγκυμονούσας Μάρας Δαρμουσλή: «Πλέον, δεν ντρέπεσαι να πεις, είμαι στα 40 & είμαι έγκυος» (βίντεο)

Περιμένει το δεύτερο μωράκι της!

Με μια υπέροχη υποβρύχια λήψη, που μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες στο Instagram η Μάρα Δαρμουσλή αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Στην εικόνα την βλέπουμε μέσα σε μια πισίνα να φορά ένα όμορφο πολύχρωμο μπικίνι, ενώ γράφει στην ανάρτησή:

"..Είμαι χειρότερη σε ότι κάνω καλύτερα. Και για αυτό το δώρο νιώθω ευλογημένη. Η μικρή μας ομάδα ήταν και θα είναι μέχρι τέλους. @vassilistsatsakischef Σ'αγαπώ από τον πάτο της πισίνας μέχρι τ'αστέρια!❤».

Η ηθοποιός μίλησε παράλληλα την Δευτέρα μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι. Με τον σύζυγό μου είμαστε ερωτευμένοι, ήθελα ένα παιδί μαζί του».

Ακόμα δήλωσε ότι «έχω πολύ μεγάλο άγχος. Όταν είσαι στα 23-24 έχεις μία άγνοια, σε νεότερη ηλικία γενικά, τα βλέπεις πιο ρομαντικά τα πράγματα. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είμαι πιο ρεαλίστρια. Πλέον, δεν ντρέπεσαι να πεις είμαι στα σαράντα και είμαι έγκυος»,

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ