Ο Ashton Kutcher υπέρ της Ουκρανίας - τόπο καταγωγής της αγαπημένης του Mila Kunis (φωτό)

Η ανάρτησή του για την ρωσικλη εισβολή

Την υποστήριξή του στην Ουκρανιά, μετά την ρωσική εισβολή, εξέφρασε ο Ashton Kutcher, με ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Ειδικότερα ο 44χρονος καλλιτέχνης έγραψε στο tweet του την φράση «στέκομαι στο πλευρό της Ουκρανίας», που είναι άλλωστε και η χώρα καταγωγής της αγαπημένης του συζύγου Mila Kunis.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της ουκρανικής σημαίας.



Η 38χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με την Mirror γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Chernivtsi της Ουκρανίας, η οποία ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης μέχρι το 1991.

Αυτή και οι γονείς της, Elvira και Mark, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της Michael, μετακόμισαν στις ΗΠΑ όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πώς ήταν η ζωή στη χώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

«Οι γονείς μου είχαν και οι δύο καταπληκτικές δουλειές και ήμουν πολύ τυχερή. Δεν ήμασταν φτωχοί όταν ζούσαμε στη Ρωσία, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πολύ άτυχοι», είπε η σταρ του Black Swan στην Daily Telegraph το 2011.

Είπε επίσης ότι η μητέρα της, η οποία ήταν δασκάλα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Ουκρανία, και ο πατέρας της, που ήταν μηχανολόγος μηχανικός, αναγκάστηκαν να παραιτηθούν «από τις καλές δουλειές και τα πτυχία, τα οποία δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν» όταν έφτασαν στην Αμερική.

«Φτάσαμε στη Νέα Υόρκη μια Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή το πρωί ο αδερφός μου και εγώ ήμασταν στο σχολείο στο Λος Άντζελες» είχε προσθέσει.

Ο Kutcher και η Kunis είναι παντρεμένοι από το το 2015 και έχουν δύο παιδιά, τον 5χρονο Dimitri και την 7χρονη Wyatt Isabelle.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ