Οι ερωτικές προβλέψεις (13-19/6) για τα 12 ζώδια: Η υπερ-Πανσέληνος μπορεί εύκολα να διαστρεβλώσει την κρίση μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με επικοινωνιακή και ανάλαφρη διάθεση, αφού τη Δευτέρα 13/06/2022 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και θα γεμίσει την καθημερινότητα μας με συζητήσεις, επαφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ο Ερμής στο ζώδιο που κυβερνά μέχρι τις 05/07/2022 θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε πιο άμεσα τις σκέψεις μας και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούσαν μέσα από τον διάλογο.

Στις 14/06/2022 πραγματοποιείται η υπερ-Πανσέληνος ή αλλιώς «το Φεγγάρι της Φράουλας» στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η Πανσέληνος χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί εύκολα να διαστρεβλώσει την κρίση σας και να εξαπατηθείτε, αφού συμπίπτει με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 16/06/2022. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην αφεθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο ή μια κατάσταση που δεν σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Στις 18/06/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται για να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να μας κάνει να δούμε τις καταστάσεις κάτω από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα.

Οι σχέσεις μας περνούν μέσα από μια δύσκολη δοκιμασία και καλούμαστε να διαχειριστούμε τα δεδομένα με ωριμότητα και ψυχραιμία. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα την Κυριακή 19/06/2022, μια όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια τη ρομαντική μας πλευρά, αφού θα νιώσουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στο ταίρι μας, να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας ή ακόμα και να συγχωρέσουμε μια άσχημη συμπεριφορά. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό το εξάγωνο φέρνει όμορφες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα σας υπενθυμίσουν πώς είναι να σε κατανοεί κάποιος απόλυτα και κυρίως να σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο των Διδύμων τη Δευτέρα 13/6, σας βρίσκει άκρως ανανεωμένους με μια διάθεση να βγείτε έξω, να περάσετε όμορφα και να βάλετε στη ζωή σας καινούριους και πάνω απ’ όλα ενδιαφέροντες ανθρώπους. Με τον Ερμή στους Διδύμους θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα έχετε ανάγκη από επικοινωνία και εγκεφαλικό παιχνίδι, επομένως θα αναζητήσετε άτομα που θα σας ιντριγκάρουν πνευματικά και θα σας κρατάνε σε μια εγρήγορση.

Από την άλλη πλευρά, θα χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει βαλτώσει και σας έχει φάει η ρουτίνα. Είναι λοιπόν στο χέρι σας να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα και να βάλετε καινούριες δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Στις 16/6 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και μπερδεμένες καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα σας λένε ή σας υπόσχονται και μείνετε μακριά από κουτσομπολιά ή λόγια που προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπερ-Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις βαθύτερες συναισθηματικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο, οι οποίες θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν μπροστά σε ένα σημαντικό δίλημμα. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς.

Ωστόσο, θα πρέπει να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με σύνεση και ωριμότητα και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις βασισμένες αποκλειστικά στο συναίσθημα. Δώστε περισσότερη σημασία στα γεγονότα και στις πράξεις των άλλων και λιγότερη στα λόγια και τις αόριστες υποσχέσεις. Στις 18/6 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια όψη η οποία θα σας ζορίσει αρκετά, αφού θα δοκιμάσει τις σχέσεις σας και θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες.

Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή και απόμακρη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση και να βάλετε τα όρια σας. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 19/6, μια γλυκιά όψη η οποία έρχεται για να σας αποζημιώσει, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και γενικώς εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεισοδιακή για εσάς και θα έχετε πολλές εξελίξεις στις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Τη Δευτέρα 13/6 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 5/7 θα σας δώσει τη δυνατότητα να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό.

Θα είστε πιο εκφραστικοί και θα νιώσετε την ανάγκη να δείξετε τις προθέσεις σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα είχατε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζατε να πείτε όσα σκέφτεστε, τώρα θα αγνοήσετε τις συνέπειες και τις αντιδράσεις των άλλων και θα επικοινωνήσετε αυτό που πραγματικά νιώθετε.

Επιπλέον, η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με ραντεβού, συζητήσεις και νέες επαφές και γνωριμίες, όλα όσα χρειάζεται δηλαδή ένας-μια Δίδυμος για να είναι ευτυχισμένος-η. Η υπερ-Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14/6 στο ζώδιο του Τοξότη έρχεται για να εντείνει το κλίμα, αφού θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας, αρκεί να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να μην βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Στις 16/6 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι μια περίεργη όψη η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση και θολούρα και να μην ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε. Όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως δεν θα πρέπει να επενδύσετε σε μια αβέβαιη κατάσταση ή να αφεθείτε σε ένα πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σας πριν βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ