Follow me στο www.focuswebtv.gr από την επόμενη εβδομάδα με τρείς web εκπομπές!!!

Follow me  στο www.focuswebtv.gr από την επόμενη εβδομάδα  με τρείς web εκπομπές:''GREECELOVERS'' (νέα εκπομπή)''AΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ''''ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ''Δείτε τα τρέιλερ των εκπομπών

Follow me  στο www.focuswebtv.gr  από την επόμενη εβδομάδα  με τρείς web εκπομπές:

''GREECELOVERS'' (νέα εκπομπή)
''AΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ''
''ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ''

Δείτε τα τρέιλερ των εκπομπών



«ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» για την ζωή, τις σπουδές την καριέρα, τις αγάπες,την οικογένεια, τους φίλους,  τις καλές και τις κακές στιγμές.

«ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» για την διαδρομή, την πορεία στην ευθεία και στις στροφές, στα πάνω και στα κάτω, τους συμπαραστάτες και τους εχθρούς.

Η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Ειρήνη Νικολοπούλου ολοκλήρωσε ένα πρώτο κύκλο στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις με εκ βαθέων συνομιλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς και επανέρχεται εγκαινιάζοντας από τις 15 Σεπτεμβρίου τον δεύτερο κύκλο της με προσωπικότητες από όλους τους τομείς.

«ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» συνεντεύξεις με Έλληνες και ξένους που "ξεδιπλώνουν "την  προσωπική τους διαδρομή δίνοντας έμφαση σε όσα καθόρισαν τις επιτυχίες  και το έργο ζωής τους.

«ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» με πρόσωπα που διακρίνονται στις τέχνες και στα γράμματα, στις επιστήμες και στο πολιτισμό, στην πολιτική και στον αθλητισμό, στις νέες τεχνολογίες και στο επιχειρείν.

«ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» με νέους και παλιούς με έμπειρους και startuppers, με δημιουργούς που ξεχώρισαν γιατί είτε είχαν μία καλή ιδέα και την υλοποίησαν, είτε εργάσθηκαν με αφοσίωση για να πετύχουν τον στόχο τους .




«ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» τώρα που το παρόν και το παρελθόν φέρνουν μόνο οδύνη.
Τώρα που η ανάγκη να στρέψουμε το βλέμμα μπροστά είναι η ευχή, η ελπίδα, η πρόκληση, το ζητούμενο και η μόνη κατεύθυνση για επανεκκίνηση της ελληνικής πραγματικότητας . 

«ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε όλους τους τομείς όπου η Ελλάδα έμεινε πίσω και  αναζητεί επαναπροσδιορισμό, ανασυγκρότηση, αναβάθμιση και ρεαλισμό.

«ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα λέγεται το talkshow που θα επιμελείται και θα παρουσιάζει η Ειρήνη Νικολοπούλου στο FOCUS WEB TV προσκαλώντας αληθινούς πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας για την Ελλάδα, τους αποφασισμένους να αναδείξουν με σύγχρονους όρους τα ατού της χώρας.

«ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για τους παραδοσιακούς τομείς που οι εκπρόσωποι τους επανασυστήνονται, ανασυγκροτούνται και παίζουν "διεθνώς ", όπως  η ελληνική ναυτιλία, ο τουρισμός, η γεωργία.

«ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για όλες τις αναδυόμενες μέσα από την κρίση ευκαιρίες και προοπτικές για ανεκμετάλλευτα πεδία του ελληνικού δυναμικού και των ιδιαιτεροτήτων μας όπως η ιχθυοκαλλιέργεια, η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, ο ιατρικός και άλλες μορφές τουρισμού, οι νέες τεχνολογίες, η ενθάρρυνση των εξαγωγών, ο εκσυγχρονισμός των προϊόντων μας. 


Φωτογραφίες από εκπομπές








www.FocusWebTv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ