Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη - ''Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι, ταξίδια, Αμερικές''

«Είμαστε πάλι μαζί με τον Γιάννη -Δεν είμαι τώρα παντρεμένη σας το ορκίζομαι!», είπε το topmodel. 

Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή ''Πρωινό Μας'' ήταν σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπου μίλησε για όλους και για όλα. 

Το πασίγνωστο μοντέλο, φέτος το καλοκαίρι είχε μία μεγάλη επανασύνδεση και εννοούμε αυτή με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη. 

Η ίδια όπως φαίνεται, μετά από τη θυελλώδη σχέση της με τον ράπερ SNIK, επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της και είναι πολύ ερωτευμένη. Μάλλον οι δυο τους θέλησαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η πρώην κριτής του GNTM, θέλησε να μιλήσει και για τον γάμο που είχε κάνει με τον Γιάννη Καραβασάνη και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. 

 

 

Το μοντέλο λίγο πριν ταξιδέψει στην Τενερίφη όπου θα παρουσιάσει το «Love Island» είπε: ''Είμαστε πάλι μαζί με τον Γιάννη. Δεν είμαι τώρα παντρεμένη σας το ορκίζομαι!''. 

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα.

Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

 

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία.

Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δεν με θέλει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ