Helena Christensen: Με σέξι εσώρουχα και κορμί θανατηφόρο - τι και αν έκλεισε τα 53 (φωτό)

Ποζάρει με κομμάτια της εταιρείας Coco de Mer

Τι κι αν έχει κλείσει τα 53, η Helena Christensen ποζάρει μα σέξι εσώρουχα και «βάζει» τα γυαλιά σε πολλές νεότερές της.

Το supermodel από την Δανία δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram κλικς από την φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό της εταιρείας Coco de Mer.

Φωτογραφίες: Instagram

Στις εικόνες βλέπουμε μεταξύ άλλων, το πρώην αγγελάκι της Victora Secret να ποζάρει φορώντας ένα απίθανο δαντελένιο σετ με ζαρτιέρες, ψηλές μαύρες και ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, αλλά και με ένα εκπληκτικό - επίσης μαύρο - bodysuit. Το κορμί της θανατηφόρο!

Ακόμα έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, ενώ στην ανάρτησή της γράφει ότι είναι η αγαπημένη της μάρκα εσωρούχων και πως «αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με αυτήν την εμπνευσμένη ομάδα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από cool γυναίκες. Είχαμε μια έκρηξη καταγράφοντας αυτές τις εικόνες από μια γυναικεία οπτική γωνία. Εξερευνήστε τη νέα καμπάνια Icons τώρα.

Φωτογραφίες: Instagram

Το μοντέλο και φωτογράφος θα πει ακόμα για την συνεργασία της με το Λονδρέζικο brand και τη νέα καμπάνια: «Μου άρεσε κάθε μέρος της καμπάνιας Icons πέρυσι και είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τη Lucy και την Coco de Mer σε μια άλλη συναρπαστική ιδέα με μια υπέροχη ομάδα εμπνευσμένων γυναικών.

Δουλεύοντας στην προηγούμενη καμπάνια και έχοντας υπάρξει πιστός πελάτης της Coco de Mer εδώ και χρόνια, βίωσα πόσο εγγενές είναι το ήθος της επωνυμίας, που υπερασπίζεται πραγματικά τον γυναικείο αισθησιασμό και την περιεκτικότητα. Ενσωματώνοντας μια συγχώνευση διαφορετικών γυναικών και τα μοναδικά τους οράματα, ελπίζω να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να γιορτάσουν τη θηλυκή τους δύναμη και το εκπληκτικό συναίσθημα που νιώθεις όταν φοράς Coco de Mer».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ