Αν Χες: Στα «μαχαίρια» ο γιος με το σύντροφό της-μόνο 400.000 δολ. είχε στο λογαριασμό της

Το ζήτημα της διαθήκης της Αν Χες προκαλεί εντάσεις στα οικογενειακά της πρόσωπα.

Ο μεγαλύτερος γιος της Αν Χες, Homer, κατέθεσε αίτηση για να αναλάβει τον έλεγχο της περιουσίας της μητέρας του, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ ισχυρίζεται ότι η υπογραφή της σε διαθήκη που παρουσίασε ο δεύτερος σύζυγός της, Τζέιμς Τούπερ, είναι άκυρη.

Ισχυρίζεται ότι η υπογραφή στο έγγραφο δεν ανήκει στη μητέρα του, ενώ δεν υπήρχαν και οι δύο μάρτυρες όπως απαιτεί ο νόμος.

Παράλληλα ο 20χρονος τονίζει ότι ο πρώην της μητέρας του, δεν τον αφήνει να επικοινωνήσει με τον ετεροθαλή αδερφό του,  Atlas Heche Tupper.

Την ίδια ώρα το αίτημα του Τούπερ να οριστεί κηδεμόνας του μικρού Άτλας, απορρίφθηκε από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου, στο Λος Άντζελες και ο τελευταίος δήλωσε ότι «πιθανώς θα εγκρίνει το αίτημα του Homer, του μεγαλύτερου γιου της Αν Χες, να είναι ο νόμιμος διαχειριστής της περιουσίας της».

«Δεν νομίζω ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του Άτλας, ο Homer, θα φροντίσει για τα συμφέροντά του», είπε ο Τούπερ στον δικαστή. «Τον αντιμετωπίζει σαν εχθρό. Η σχέση τους θα καταστραφεί για πάντα».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η «Daily Mail», η περιουσία της Χες είναι μόλις 400.000 δολάρια, ενώ ο γιος της  Homer υποστήριξε ότι η μητέρα του δεν διέθετε σπίτι και ότι διέμενε σε ένα διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ