Τρόμος σε πτήση: Φίδι βρέθηκε ελεύθερο σε καμπίνα αεροπλάνου - Ούρλιαζαν οι επιβάτες

Τι απέγινε το ζώο ; 

Η απροσδόκητη εμφάνιση ενός φιδιού σε ένα αεροπλάνο προκάλεσε αναταραχή στους επιβάτες της United Airlines στο τέλος της πτήσης από τη Φλόριντα στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο ''λαθρεπιβάτης'' , που όπως αποδείχτηκε ήταν ένα ακίνδυνο φίδι, εμφανίστηκε στην πτήση 2038 της United Airlines από την Τάμπα λίγο μετά την προσγείωση,  το απόγευμα της Δευτέρας στο διεθνές αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι, σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με ερπετό, ζώο, ουράνιο τόξο boa Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/Pixabay

Στην  θέα του ερπετού, οι επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν και να σηκώνουν τα πόδια τους από το πάτωμα, δήλωσε ένας άνδρας που βρισκόταν στην συγκεκριμένη πτήση. 

 

 

Οι υπεύθυνοι ελέγχου των ζώων του αεροδρομίου και οι αστυνομικοί της Λιμενικής Αρχής ήταν στην πύλη όταν έφτασε το αεροπλάνο και απομάκρυναν το φίδι, το οποίο αργότερα απελευθερώθηκε στη φύση, δήλωσε η εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής Cheryl Ann Albiez, σύμφωνα με το theguardian

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με άνθρωπος, βάθος πεδίου, γκρο πλαν Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/Lad Fury

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, δεν υπήρξαν επιπτώσεις στις λειτουργίες του αεροδρομίου και το αεροπλάνο αναχώρησε αργότερα από το Νιούαρκ, είπε.

Κανένας δεν ανέφερε πώς το φίδι μπορεί να είχε επιβιβαστεί σε εμπορική πτήση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ