Made in Greece τα κεριά Waks: Η Εύη & ο αδελφός της Γιάννης Λαιμός γεμίζουν τα σπίτια μας γιασεμί & κανέλα

Τα προϊόντα της Waks Candles έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγορά της Ελλάδας και να αποσπάσουν σημαντικούς επαίνους για την ποιότητά τους. 

Πριν από 17 χρόνια, το 2005, δύο αδέλφια, η Εύη και ο Γιάννης Λαιμός, αποφάσισαν να ξεκινήσουν με πολύ όρεξη και νέες ιδέες το δικό τους φωτεινό επιχειρηματικό ταξίδι.

Και μάλιστα πολύ “φωτεινό”. Όπως η λάμψη από τα υπέροχα αρωματικά κεριά που παράγει η εταιρεία τους, η Waks Candles.

Από εκείνη την εποχή έως σήμερα, η Waks συνεχίζει σταθερά να προσφέρει σε όλους μας ποιοτικά προϊόντα, που μεταμορφώνουν αισθητικά τους χώρους μας και απογειώνουν τις αισθήσεις μας με τα υπέροχα αρώματά τους.

Τόσο τα κλασικά, όπως το γιασεμί ή η κανέλα, όσο και τα πρωτότυπα και μοναδικά, όπως η σοκολάτα!

\

Τα προϊόντα της Waks Candles έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγορά της Ελλάδας και να αποσπάσουν σημαντικούς επαίνους για την ποιότητά τους. Και ήδη μεταφέρουν με περηφάνια την ετικέτα “Made in Greece” και στο εξωτερικό, σε Αγγλία, Αμερική, Κίνα, Γαλλία, Ελβετία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και φυσικά την Κύπρο!

Τα κεριά και τα αρωματικά χώρου προσφέρονται σε μια ποικιλία από γυάλινους, κεραμικούς και ξύλινους περιέκτες. Έτσι ταιριάζουν ιδανικά από μια ήσυχη γωνιά χαλάρωσης μέχρι ένα εορταστικό τραπέζι με φίλους.

Δείτε εδώ όλα τους τα κεριά και κάντε τις αγορές σας 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ