Jessica Alba: Δανείστηκε την στολή της 14χρονης κόρης της για Halloween πάρτι - Το ευχαριστώ της μαμάς στην Honor (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός και η φίλη της ντύθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια από την «Λάμψη»

Πολύ συχνά οι μαμάδες ανταλλάσσουν ρούχα με τις κόρες τους και η Jessica Alba δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η 41χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους 19.9 εκατομμύρια φίλους της στο Intagram φωτογτραφίες από το Halloween πάρτι στο οποίο μαζί με μια φίλη της ντύθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια, από την ταινία  τρόμου του Stanley Kubrick «The Shining» (Η Λάμψη - 1980).

Photo: Instagram/jessicaalba

 

Στο post της η Alba ευχαρίστησε την 14χρονη κόρη της Honor Marie, που της δάνεισε την στολή της για το event. «Στο επικό Halloween πάρτι του @gtdave3 το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υ.Γ - ευχαριστώ Honor που μας άφησες να δανειστούμε την στολή σου» έγραψε στην ανάρτηση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GT Dave (@gtdave3)

Η 41χρονη δημοσίευσε στιγμιότυπα και βίντεο από την βραδιά, στα οποία την βλέπουμε μεταξύ άλλων να ποζάρει με την φίλη της, με άλλους καλεσμένους και με τον ράπερ Channel Tres, που τραγούδησε στο πάρτι.

Σημειώνεται ότι η Alba εκτός από την 14χρονη Honor έχει αποκτήσει ακόμα μαζί με τον σύζυγό της Cash Warren, την 11χρονη Haven Warren και τον 4χρονο Hayes.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ