Μπρους Γουίλις: Τι συμβαίνει με την διαθήκη του; Αφήνει από 1 εκατ. στις 3 κόρες που απέκτησε με τη Ντέμι Μουρ - Στα 250 εκατ. δολάρια η περιουσία του

Πώς και γιατί ο χολιγουντιανός ηθοποιός αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του;

Ο Μπρους Γουίλις άφησε ελάχιστα  - από την περιουσία του ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων - στις κόρες του, τις οποίες απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, στη διαθήκη που αναθεώρησε πριν από τη διάγνωση της αφασίας.

Ένας εσωτερικός συνεργάτης αποκάλυψε στο Radar Online ότι τα περισσότερα από τα χρήματα του ηθοποιού, θα πάνε στη νυν σύζυγό του Emma Hemming Willis και τις κόρες τους Mabel, 10 ετών, και Evelyn, 8 ετών. 

 

 

Ο Bruce αφήνει μόνο το 1% του συνολικού πλούτου του στις τρεις μεγαλύτερες κόρες του, τη Rumer, 34 ετών, τη Scout, 31 ετών, και την Tallulah, 28 ετών, δίνοντας στην καθεμία από αυτές μόλις 1 εκατομμύριο δολάρια.

 

"Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η οικογένειά που απέκτησε με την Emma, θα ήταν καλά φροντισμένη", δήλωσε η πηγή. "Πιστεύει ότι η Rumer, η Scout και η Tallulah έχουν πάρει το καλύτερο από όσα έχει να προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή". 

 

"Η διαθήκη του Μπρους επανασχεδιάστηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών και στη συνέχεια ξανά, όταν έγινε σαφές ότι η υγεία του Μπρους δεν ήταν καλή", πρόσθεσε tο insider.

 

 

Ο πρωταγωνιστής του Die Hard πιστεύει ότι οι μεγαλύτερες κόρες του μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς τη βοήθειά του, ενώ οι μικρότερες και η σύζυγός του χρειάζονται χρήματα του για να έχουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής, σύμφωνα με το thenews 

Δείτε επίσης: Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία: Δυσκολεύεται να μιλήσει, να εκφραστεί, να γράψει - Παύει να δουλεύει (βίντεο) 

Όταν είχα πάρει συνέντευξη από τον Bruce Willis: Μου μίλησε για τα μαθητικά του χρόνια, τις κόρες του - Μικρός ήταν κεκές (βίντεο)

"Ο Bruce πιστεύει επίσης ότι η Demi, της οποίας η περιουσία αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις κόρες της ". 
.

 

 

 

 

 

 

Όσο για τον λόγο που ο ηθοποιός δεν αναθεωρεί ξανά τη διαθήκη του, η πηγή αποκάλυψε ότι "ο Μπρους βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση με την αφασία του. Δεν καταλαβαίνει πάντα τι συζητείται και πώς να απαντήσει". 

Εν τω μεταξύ, όλη η οικογένεια του Bruce τον αγαπά και προσεύχεται για την ανάρρωσή του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ