Giorgio Armani: Τα ρούχα του σκι δεν είχαν ποτέ τοσο στυλ! Fashion show στο κατάλευκο St Moritz από τον μετρ της μόδας (φωτό & βίντεο)

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της πόλης 

Ο Giorgio Armani μαζί με τις ανιψιές του Silvana και Roberta καλωσόρισαν τους καλεσμένους στην επίδειξη μόδας του Ιταλού μόδιστρου, που πραγματοποιήθηκε στο κοσμοπολίτικο St Moritz της Ελβετίας.

Το ιστορικό Ολυμπιακό στάδιο της πόλης μετατράπηκε σε πασαρέλα με τα μοντέλα να περπατούν φορώντας υπέροχες après-ski δημιουργίες του 88χρονου μετρ της μόδας.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Τα χειμερινά ρούχα και τα ρούχα του σκι δεν είχαν ποτέ ξανά τόσο στυλ! Άλλωστε ο οίκος μόδας είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. 

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά




Οικολογικές γούνες, παλτό, χοντρές δερμάτινες μπότες, πουλόβερ, βελούδινες σαλοπέτες, φλις άνορακ και καλύμματα κεφαλής, ήταν μερικά από τα όσα παρουσίασε το brand, στη νέα του συλλογή που περιελάμβανε ανδρικά και γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ.

Στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram του Armani βλέπουμε μεταξύ άλλων τα μοντέλα του να τρέχουν χαρούμενα στο χιόνι,μετά το fashion show, αλλά φυσικά και τον ίδιο τον designer που πόζαρε μαζί με τις ανιψιές του και τους καλεσμένους του.

Την επίδειξη έκλεισαν πιασμένοι χέρι-χέρι ο σχεδιαστής μόδας, η Silvana Armani (ανιψιά του και Group Director της γυναικείας σειράς του brand) και ο Group Director της ανδρικής σειράς του οίκου Leo Dell'Orco, με τον κόσμο να τους χειροκροτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ