Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το λάθος που έκανε εταιρεία & τον μπέρδεψε με τον.... ''Φατσέα'' - ''Δεν είναι ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου''

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό πολλών από το τηλεοπτικό κοινό, για τον ρόλο του Φατσέα από το «Καφέ της Χαράς».
 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης την Τρίτη 27/12 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβριάν».

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς» που τον ακολουθεί μετά από τόσα χρόνια και τον φέρνει σε αμηχανία.

Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, μια εταιρεία του είχε κόψει τιμολόγιο όχι στο όνομά του, αλλά στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας.

 

Σχετικά με αυτό, επισήμανε: «Δυσκολεύτηκα πολύ τα πρώτα χρόνια να διαχειριστώ την επιτυχία του Φατσέα. Κι ακόμα με κάνει να νιώθω λίγο άβολα. Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να είμαι γνωστός κλπ. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος».

 

 

 

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν με το όνομα ενός ρόλου, όσο αγαπημένος κι αν είναι αυτός ο ρόλος. Και καμιά φορά πέφτουν και την πατάτα να σου συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με το ρόλο. Και λες… μην κάνουμε σημείο αναφοράς το ρόλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ