Oι ξένοι celebrities υποδέχονται το νέο έτος - Από την JLo έως τους Μπέκαμ και τον Μικ Τζάγκερ (φωτό)

Φωτογραφίες από τα ρεβεγιόν των celebrities ....

Το 2023 μόλις ήρθε, με τους ξένους celebrities να γεμίζουν το Instagram με τις ευχές τους. 

Με πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, τραγουδιστές και  ηθοποιοί, ι πόζαραν από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν δημοσιεύοντας φωτογραφίες δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι περισσότεροι επέλεξαν να υποδεχτούν το νέο έτος αγκαλιά με τις οικογένειές τους, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε.

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν για καλή χρονιά ήταν η Jennifer Lopez, Anne Hathaway, Mick Jagger, Lily Collins, η οικογένεια Beckham και η Demi Moore. 

Δείτε επίσης: Oι Έλληνες celebrities μας εύχονται καλή χρονιά & ευτυχισμένο το νέο έτος - Ζέτα Μακρυπούλια, Μιλλούση - Πετρούνιας, Ελένη Μενεγάκη

Jennifer Lopez

H Λατίνα σταρ, επέλεξε μία εκπληκτική τουαλέτα και φόρεσε γυαλιά που είχαν επάνω το 2023 και υποδεχτείτε το νέο, με στυλ, όπως πάντα

 

 

Anne Hathaway

 

 

Mε μία υπέροχη χρυσή τουαλέτα καλωσόρισε το 2023! 

Μick Jagger

 

 

Lilly Collins

Η star του Emily in Paris ανέβασε ένα Instagram Story και έγραψε: ''Καλημέρα 2023, ήδη φαίνεσαι εντυπωσιακό! 

Οικογένεια Μπέκαμ

 

 

Με μία οικογενειακή πόζα, ευχήθηκαν καλή χρονιά οι Μπέκαμ. Φυσικά από τη φωτογραφία έλειπε ο μεγάλος τους γιος, Μπρούκλιν, ο οποίος πέρασε την παραμονή Πρωτοχρονιάς με την αγαπημένη του σύζυγο Νίκολα! 

Demi Moore

 

 

Η Demi Moore ήταν σε πολύ καλή διάθεση καθώς χόρευε, όπως μπορείτε να δείτε στο νέο απόσπασμα που μοιράστηκε στο Instagram, ενόψει του νέου έτους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ