Μπομπονιέρες με κουφέτα & λευκά τριαντάφυλλα: Έτσι αποχαιρετά η οικογένεια του τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη – Δεν πρόλαβε να παντρευτεί

Τελευταία πράξη του δράματος, σήμερα στις 12.00 στο Νευροκόπι, η κηδεία του σμηναγού παρουσία της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και τη στρατιωτικής ηγεσίας

Η κηδεία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ F-4 που έπεσε στη θάλασσα, θα τελεστεί σήμερα 3 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Νευροκόπι Δράμας, απ' όπου κατάγεται ο 31χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η οικογένεια του άτυχου νεαρού αποφάσισε αύριο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να δώσει μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα σε όσους έρθουν, για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη.

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη: Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης που αγνοείται – Είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα (βίντεο)

 

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δηλώσουν ότι ο Στάθης δεν πρόλαβε καν να παντρευτεί και, ουσιαστικά, καλούν συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα σε έναν «διαφορετικό γάμο» του παιδιού τους.

 

 

Λίγο πριν από το ύστατο χαίρε στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών από τη ζωή λόγω της συντριβής του Phantom, τη Δευτέρα, τα μηνύματα αποχαιρετισμού από φίλους και συγγενείς αποτυπώνουν το κλίμα οδύνης που επικρατεί.

Φίλος του άτυχου νεαρού, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, τότε που χόρευε ζεϊμπέκικο.

 

 

Το «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και η στρατιωτική ηγεσία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ