Ναταλία Δραγούμη: Σπάνια έξοδος για καφέ με το σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς - Που τους έπιασε ο φακός;

Είναι μαζί πάνω απο 20 χρόνια... 

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν η Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της Έντι Ρόμπερτς. Η ίδια όπως φαίνεται προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της και περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένειά της. 

Πρόσφατα , οι δυο τους πραγματοποίησαν μία κοινή έξοδο, επιλέγοντας να απολαύσουν έξω τον καφέ τους συζητώντας. Οι δυό τους φαίνεται να έχουν χαλαρή διάθεση, απολαμβάνοντας το χρόνο που περνούν μαζί.

Δείτε επίσης: Βαρύ πένθος για τη Ναταλία Δραγούμη - Πέθανε ο αγαπημένος της πατέρας, ο μουσικολόγος Μάρκος Φ. Δραγούμης

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι παντρεύτηκαν μέσα σε ένα χρόνο: "Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. 

Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. 

Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά "ναι"! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ