H Sarah Ferguson αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο: "Πρέπει να υπάρχει περισσότερη ευγένεια στον κόσμο, κάτι που θα εξαφάνιζε την κακία" (βίντεο)

Η συμβουλή που της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και δεν ξεχνάει ποτέ...

Η Σάρα Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι της υπενθυμίζεται η συμβουλή της βασίλισσας Ελισάβετ Β' όταν πηγαίνει να περπατήσει με τα κοργκί που της εμπιστεύτηκε η αείμνηστη μονάρχης.

Μιλώντας στο The One Show για την προώθηση του τελευταίου της βιβλίου, "A Most Intriguing Lady", η Δούκισσα του Γιορκ, 63 ετών, είπε ότι τα σκυλιά την κάνουν να σκεφτεί τις «αξίες» που υποστηρίζει η πρώην πεθερά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ένα πράγμα που αγαπώ πραγματικά όταν είμαι μαζί τους είναι γιατί σκέφτομαι το σύστημα αξιών που υποστήριζε η βασίλισσα σε αυτή τη χώρα», είπε η βασιλική στους παρουσιαστές Alex Jones και Jermaine Jenas.

Διαβάστε ακόμη: Η Σάρα Φέργκιουσον αποχαιρετά τη Βασίλισσα Ελισσάβετ – «Έδωσε όλη της τη ζωή στο λαό της» - «Για μένα ήταν η πιο απίστευτη πεθερά» 

«Και θυμάμαι ότι συνήθιζε να λέει, «Σάρα πρέπει να υπάρχει περισσότερη ευγένεια στον κόσμο, κάτι που θα εξαφάνιζε την κακία».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη της:

 

 

«Είναι τόσο αστείο να το λέω αυτό... απλά και μόνο επειδή κοιτάζω τα κοργκί», πρόσθεσε. «Αλλά όταν τα κοιτάζω σκέφτομαι «ναι έλα».

Η Σάρα πιστεύει επίσης ότι το μήνυμα του αείμνηστου μονάρχη μπορεί και πρέπει να εφαρμοστεί ευρύτερα σε ολόκληρη τη χώρα.

«Και νομίζω - είναι τόσο σημαντικό - να ενωθεί ολόκληρη η χώρα και να υπερασπιστεί τις αξίες που επί 72 χρόνια η μονάρχης μας έδωσε σε όλους, πραγματικά.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Ευγενία: Τα χρόνια πολλά στην μαμά της Σάρα Φέργκιουσον για τα γενέθλιά της - Με τα corgi της Ελισάβετ η Δούκισσα (φωτό)

Παραδέχτηκε επίσης ότι νιώθει φοβισμένη ότι κάτι θα συμβεί στα σκυλιά ενώ είναι έξω για να τα βγάλει βόλτα.

«Επειδή είναι εθνικοί θησαυροί, τρομάζω όταν βγαίνουν τρέχοντας», είπε στους παρουσιαστές. «Κυνηγούν τα πάντα. Κατευθείαν στην τρέσα, μπαμ, έτσι! Πάω "όχι, όχι, όχι, το έθνος σ' αγαπάει, σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα να κυνηγάς τους σκίουρους!"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ