Βασίλισσα Λετίσια: Ντυμένη στα κόκκινα από πάνω μέχρι κάτω - Το σύνολο Zara στο χρώμα που λατρεύει! (φωτό)

Ακόμη μία εκθαμβωτική εμφάνιση της royal...

Συνεχίζει να τραβά τα φώτα των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των φανατικών θαυμαστών της με κάθε της δημόσια εμφάνιση. Η βασίλισσα Λετίσια είναι μία γυναίκα με προσωπική αισθητική και γούστο, που καταφέρνει να ξεχωρίζει και να παραδίδει μαθήματα στυλ και μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη History of the Monarchies (@historyofthemonarchies)

Έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση μαζί με το βασιλιά Φίλιππο για την ανάμνηση των εγκαινίων του πρώτου Casa del Libro. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Círculo de Bellas Artes στη Μαδρίτη. Επέλεξε ένα κόκκινο σετ που έκανε αντίθεση με τα μαύρα μαλλιά της και τη σταρένια επιδερμίδα της. Μάλιστα, επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη καθώς τόσο το παντελόνι όσο και το το ασύμμετρο τοπ είναι της αλυσίδας καταστημάτων Zara. Το κόστος του δεν ξεπερνούσε τα 160 ευρώ, ενώ το ίδιο σύνολο το έχει ξαναφορέσει σε παλαιότερο event.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Το πρωτότυπο κόκκινο κοστούμι για την fashionista Royal - top τάση της μόδας για την Άνοιξη 2023

Η 50χρονη royal απογείωσε το look με μεταλλικά αξεσουάρ (σκουλαρίκια και τσάντα) αλλά και ίδιους ύφους παπούτσια. Τα μαλλιά της κυμάτιζαν ανέμελα και το μακιγιάζ της αναδείκνυε τη φυσική της ομορφιά της.

Διαβάστε ακόμη: Bασίλισσα Λετίσια - φωτιά στα κόκκινα: Το φόρεμα που μας πήρε τα μυαλά - Που θα το βρείτε (φωτό)

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα Λετίσια απαθανατίζεται αρκετά συχνά με κόκκινα σύνολα, καθώς είναι από τα χρώματα που λατρεύει. Σε φορέματα και κοστούμια, το αγαπά ιδιαίτερα και το προτιμά για να κάνει εντύπωση!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ