Μάριος Φραγκούλης - Ρένα Βλαχοπούλου: Flashback από τη δεκαετία των 90s - Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του τενόρου με τη θεία του

"Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου"

Μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας των 90s δημοσιεύτηκε με πρωταγωνιστές τον Μάριο Φραγκούλη και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Ο διεθνώς καταξιωμένος τενόρος Μάριος Φραγκούλης ήταν ανιψιός της Ρένας Βλαχοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη: «Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή τόσο νέοι, τόσο καλοί» - Έχασε τον παιδικό του φίλο

Ο Μάριος Φραγκούλης είχε δηλώσει σε συνέντευξη του: "Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια, τρομακτική ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου"

Ρένα Βλαχοπούλου - Η Παριζιάνα 01.jpeg
wikipedia

Η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ο πατέρας της, Γιάννης Βλαχόπουλος, ανήκε στην αριστοκρατία του νησιού, ενώ η μητέρα της, Καλλιόπη, ήταν κόρη κάποιας υπηρέτριας που εργαζόταν στο σπίτι των Βλαχόπουλων. Οι γονείς της αγαπήθηκαν και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας του νέου, η οποία τον αποκλήρωσε, παντρεύτηκαν κι έκαναν εννιά παιδιά. Τα έβγαζαν πέρα με δυσκολία.

Διαβάστε ακόμη: Το εορταστικό βίντεο της "Φίνος Φιλμ": «Φέτος τις Απόκριες, ντυνόμαστε… ελληνικό κινηματογράφο!» - Δείτε το

Η Ρένα ήταν το πέμπτο παιδί και πήγαινε συχνά με τον πατέρα της στο αρχοντικό του κόντε Θεοτόκη, όπου υπήρχε πιάνο, αλλά και μια δισκοθήκη με δίσκους των 78 στροφών. Εκεί είχε την πρώτη της επαφή με τη μουσική και το τραγούδι.

undefined
wikipedia

Απεβίωσε στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2004 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Είχε μπει στο Ιατρικό Κέντρο στις 16 Ιουλίου για να χειρουργηθεί, έχοντας υποστεί διάτρηση. Το ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ως αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ