Σάντρα Μπούλοκ: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της - ''"Σ' αγαπώ γιατί ολόκληρο το σύμπαν συνωμότησε για να σε βρω''

Είναι μαζί από το 2015...

Αυτοί οι δύο ήταν να μην ερωτευτούν. Από τότε που ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, η Sandra Bullock και ο Bryan Randall είναι συνεχώς μαζί. 

Η 58χρονη ηθοποιός βρισκόταν στη διαδικασία υιοθεσίας του δεύτερου παιδιού της όταν η σχέση της με το γνωστό φωτογράφο, που έγινε γνωστή το 2015, σοβάρεψε.

Δείτε επίσης: Sandra Bullock: «Αφήνω το Χόλιγουντ για να είμαι κοντά στα παιδιά μου - μαζί τους είμαι πιο ευτυχισμένη» (βίντεο)

Το ζευγάρι πλέον μεγαλώνει από κοινού τα δύο υιοθετημένα παιδιά της Μπούλοκ, αλλά και την κόρη του Ράνταλ από προηγούμενο γάμο του. «Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου, έχουμε δύο υπέροχα παιδιά – τρία με τη μεγαλύτερη κόρη του- και είναι ό,τι καλύτερο», είχε πει η Μπούλοκ στο Red Table Talk για τον καλλονό σύντροφό της.

Η ηθοποιός έχει έναν γιο, τον 12χρονο Λούις, τον οποίο υιοθέτησε το 2010, όταν ήταν 3,5 μηνών, και μία κόρη, την 9χρονη Λάιλα, την οποία υιοθέτησε όταν ήταν 3 ετών, το 2015, από ένα ίδρυμα στη Λουιζιάνα.

Με τον Ράνταλ γνωρίστηκε όταν τον προσέλαβε για να φωτογραφίσει τα γενέθλια του γιου της και τον αποκαλεί «άγιο» από τότε που τον ενημέρωσε ότι επρόκειτο να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί, ενώ δεν ήταν πολύ καιρό μαζί.

"Σ' αγαπώ γιατί ολόκληρο το σύμπαν συνωμότησε για να με βοηθήσει να σε βρω'', έχει πει η ηθοποιός,, δηλώνοντας τρελά ερωτευμένη. 

 

'Προσωπική ζωή

Η Μπούλοκ ήταν αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Τέιτ Ντόνοβαν και η σχέση τους κράτησε τέσσερα χρόνια. Επίσης κατά καιρούς έβγαινε με τους Μάθιου Μακόναχι και Ράιαν Γκόσλινγκ.

Τον Ιούλιο του 2005 παντρεύτηκε τον Τζέσι Τζέιμς. Το Μάρτιο του 2010, ξέσπασε σκάνδαλο με αρκετές γυναίκες να υποστηρίζουν ότι έκαναν σεξ με τον Τζέιμς, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μπούλοκ.

Μέρες αργότερα, ο Τζέσι Τζέιμς απάντησε στις φήμες της απιστίας τους ζητώντας δημόσια συγνώμη στην Μπούλοκ.

Στη συνέχεια ο Τζέιμς μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να σώσει το γάμο του. Τον Απρίλιο του 2010 όμως, η Μπούλοκ έκανε αίτηση διαζυγίου.

Τον Ιούνιο του 2010, το διαζύγιο βγήκε με αιτιολογία «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Η Μπούλοκ ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2010, ότι είχε ήδη προβεί στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα μικρό αγοράκι. Μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία τέσσερα χρόνια πριν. Το μωρό ήδη ζούσε μαζί τους από τον Ιανουάριο του 2010, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό μέχρι το Μάρτιο. Όμως εξαιτίας του χωρισμού και του διαζυγίου, η Μπούλοκ συνέχισε την υιοθεσία του μωρού, Λούις Μπάρντο Μπούλοκ, μόνη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ