Τα looks παρουσιάστριας στην πολιτική: Η Πόπη Τσαπανίδου και τα μονόχρωμα σακάκια με ασορτί τοπάκια - Η βαγκ στα μαλλιά (βίντεο)

Πάντα κομψή και άνετη!

Η Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες. Μετά από πολλά χρόνια στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, η κ.Τσαπανίδου ακολουθώντας τον δρόμο πολλών συναδέλφων της στο παρελθόν μεταπήδησε στην αρένα της πολιτικής αναλαμβάνοντας τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η δημοσιογράφος είναι γνωστή για τις κομψές της εμφανίσεις. 

Αγαπάει τα μονόχρωμα σακάκια, όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, συνδυάζοντας τα με διάφορα τοπάκια. Στο βίντεο συνδύασε ένα μαύρο σακάκι με ροζ σατέν τοπάκι.

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε την Πόπη Τσαπανίδου με ένα colour blocking look. Έχει συνδυάσει το κόκκινο σακάκι της με ένα απαλό ροζ μπλουζάκι. 

Ξεφεύγοντας για λίγο από τα έντονα χρώματα, η κ. Τσαπανίδου εμφανίζεται με λευκό σακάκι και καφέ σατέν τοπ από μέσα. 

Σε επόμενη εμφάνιση της η δημοσιογράφος επέλεξε ένα σκουρόχρωμο γκρι σακάκι με ένα τοπάκι του ίδιου χρώματος και απόχρωσεις. Όπως σε όλες τις παραπάνω εμφανίσεις της, προτιμάει να κάνει ελαφριές μπούκλες και απαλό μακιγιάζ.

Τέλος, η κ.Τσαπανίδου εμφανίστηκε με ακόμη ένα μονόχρωμο σύνολο. Αυτή τη φορά επέλεξε λευκο σακάκι με λευκό μπλουζάκι από μέσα. Μάλιστα, για να "σπάει" το λευκό, το σακάκι είχε δύο μαύρες λωρίδες στο γιακά και σε όλο το μήκος του. 

Διαβάστε ακόμη: Το tête à tête Σίας Κοσιώνη -Πόπηs Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ: Αν χάσουμε, θα χάσουμε επειδή θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος

Γενικά, η δημοσιογράφος προτιμά άνετες εμφανίσεις, ελαφριές μπούκλες και απαλό μακιγιάζ. Έχει μοναδικό στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ