Απίστευτο: Γιατροί στην Πάτρα χειρούργησαν άνδρα και ξέχασαν στην κοιλιά του μια.... βελόνα!

Ο ασθενής αντιμετώπιζε αφόρητους πόνους μετά τη χειρουργική επέμβαση...

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς μετά από ένα χειρουργείο ρουτίνας, ξέχασαν μέσα σε έναν άνδρα μια βελόνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news, επιχειρηματίας, γνωστός στον χώρο της εστίασης έζησε μία απίστευτη περιπέτεια και ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Προγραμμάτισε την επέμβαση, πριν από μια εβδομάδα περίπου, στην οποία και υποβλήθηκε, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε.

Μετά το χειρουργείο επέστρεψε σπίτι του, αλλά οι αφόρητοι πόνοι που συνέχιζε να έχει τον οδήγησαν ξανά στον γιατρό.

Μετά από νέες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε πως στη διάρκεια του χειρουργείου, ξέχασαν στην κοιλιά του μία βελόνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Ο άνδρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναρρώνει, αλλά θα θυμάται για πάντα αυτό που του συνέβη.

Το 2018 μια 59χρονη γυναίκα είχε υποβληθεί σε μία γυναικολογική επέμβαση. Μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο, η γυναίκα ένιωσε φρικτούς πόνους στο αριστερό νεφρό και στην κοιλιακή χώρα, με τον γιατρό να την διαβεβαιώνει ότι ήταν φυσιολογικό μετά από εγχείρηση.

Η 59χρονη γυναίκα τους επόμενους μήνες λάμβανε ισχυρά αναλγητικά φάρμακα, μέχρι που απευθύνθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους σε άλλη κλινική, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έφερε στο σώμα της μία βελόνα 12,5 εκατοστών (!), η οποία είχε εγκαταλειφθεί κατά την προγενέστερη επέμβαση. Υπό αυτές τις συνθήκες υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις για την αφαίρεση της βελόνας, αλλά η παρουσία αυτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στον οργανισμό της τής δημιούργησε νεφρική ανεπάρκεια και μόνιμη βλάβη στην υγεία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ