Σπύρος Σούλης: Πάσχα στην αυλή!- 4 διακοσμητικές προτάσεις ιδανικές και για μετά τις γιορτές

Επωφεληθείτε διπλά από τη διακόσμηση του κήπου ή της αυλής το Πάσχα.

Η αυλή ή ο κήπος του σπιτιού είναι τα ιδανικά μέρη για να γιορτάσετε το Πάσχα. Επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φρεσκάρετε την όψη τους και να τα κάνετε να δείχνουν ακόμα πιο όμορφα. Μια πολύ καλή ιδέα για να επωφεληθείτε διπλά είναι να δώσετε έναν πιο εορταστικό χαρακτήρα, αλλά με λύσεις που θα κρατήσουν για όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Δείτε παρακάτω 4 ιδέες σύμφωνα πάντα με το spirossoulis.com, που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε την πιο όμορφη αυλή ή κήπο που είχατε ποτέ:

Μονοχρωμία

Φέτος είναι τεράστια τάση τα παστέλ χρώματα. Μια καλή ιδέα λοιπόν, είναι να επιλέξετε μια μόνο απόχρωση και διακοσμήσετε τον χώρο σας με μονοχρωμία.

Βρείτε σερβίτσια, υφάσματα και αντικείμενα σε αυτή τη γλυκιά απόχρωση για να πετύχετε ένα αποτέλεσμα που θα χαρακτηρίζεται από αρμονία και συνοχή. Μπορείτε ακόμα και να βάψετε τα παλιά σας έπιπλα σε μια παστέλ απόχρωση κάνοντας τα να μοιάζουν με καινούργια πολύ εύκολα και οικονομικά.

Περιποιηθείτε τα φυτά σας και διακοσμήστε με απλά πράγματα

Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές ακόμα και όταν πρόκειται να διακοσμήσετε για το Πάσχα. Ένας κήπος ή μια αυλή δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να ξεχωρίσουν. Όσο πιο πράσινα είναι και όσο εσείς περιποιείστε τα φυτά σας τότε έχετε ήδη την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε έναν μικρό επίγειο παράδεισο.

Προτιμήστε κομψά έπιπλα χωρίς περίπλοκα σχέδια, επιλέξτε απλά υφάσματα και αφήστε τη φύση να κάνει μόνη της τα υπόλοιπα.

Μπλε- λευκό 

Ο συνδυασμός μπλε με λευκό είναι πολύ κομψός, διαχρονικός, μεσογειακός, ελληνικός και παραδοσιακός και ταιριάζει εκπληκτικά με τη ρουστίκ και vintage διακόσμηση.

Τα χαρακτηριστικά μοτίβα, μπορούν να βρίσκονται πάνω σε σερβίτσια, σε αντικείμενα, ακόμα και σε υφάσματα όπως τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά μαξιλάρια.

Μοντέρνα διακόσμηση με απλά έπιπλα και αντικείμενα

Το μοντέρνο στιλ είναι αρκετά δημοφιλές και αρκετά εύκολο σε ό,τι αφορά στις επιλογές που έχετε. Επιλέξτε έπιπλα με απλές γραμμές, προσθέστε βοηθητικά τραπεζάκι και μικρότερα καθίσματα με καμπύλες για μια πιο πολυτελή όψη, καθαρά και διακριτικά μοτίβα στα υφάσματα και τα διακοσμητικά μοτίβα και μην κάνετε υπερβολές.

Σε περίπτωση που φέτος έχετε υπολογίσει για μια μεγαλύτερη επένδυση, υπάρχει μια και μόνο αλλαγή που θα μεταμορφώσει και θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας. Πρόκειται για την προσθήκη μιας μοντέρνας κούνιας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ