Ντακότα Τζόνσον-Μέλανι Γκρίφιθ: Μαμά και κόρη έλαμψαν στην προβολή της σειράς Slip, του Roky Channel - Τι φόρεσαν (φωτό)

Δημόσια εμφάνιση, για τις όμορφες κυρίες του Χόλιγουντ. 

Η Μέλανι Γκρίφιθ και η Ντακότα Τζόνσον, μητέρα και κόρη για τους ελλιπώς ενημερωμένους, παραβρέθηκαν μαζί στην προβολή της σειράς Slip, του Roky Channel και απέδειξαν πως η γοητεία είναι σίγουρα κληρονομική.

Η 65άρα πλέον Μέλανι Γκρίφιθ, βρέθηκε δίπλα στην απαστράπτουσα κόρη της ενώπιον δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

 

 

 

 

H 33χρονη Ντακότα Τζόνσον απ΄την άλλη, έδειχνε απίσης λαμπερή και πανέμορφη με το νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών. 

Η Μέλανι φόρεσε για την περίσταση, μια στιλάτη καμπαρντίνα σε κρεμ απόχρωση που ξεχώρισε, ενώ η κόρη της έκανε ένα total black look. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μαύρο μπλουζάκι με μαύρο blazer και παντελόνι. 

 

 

 

 

Η Ντακότα Τζόνσον γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1989 στο Οστιν του Τέξας. Τόσο οι συνθήκες γέννησης, όσο και τα παιδικά της χρόνια είναι μάλλον ασυνήθιστα.

Ο μπαμπάς της, Ντον Τζόνσον, γνώρισε τη μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ, όταν εκείνη ήταν 14 χρονών. Παντρεύτηκαν όταν έκλεισε τα 18, χώρισαν πριν ο γάμος κλείσει χρόνο το 1976, αλλά ξανάσμιξαν μια δεκαετία μετά και ξαναπαντρεύτηκαν το 1989.

Instagram

Λίγο μετά γεννήθηκε η Ντακότα, όμως και πάλι ο γάμος δεν άντεξε. Οι γονείς της χώρισαν ξανά, οριστικά αυτή τη φορά, πριν ακόμα εκείνη κλείσει τα επτά. Και οι δύο στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκαν και η Ντακότα μεγάλωσε με πατριό τον Αντόνιο Μπαντέρας.

 

 

Σε συνεντεύξεις της έχει εξομολογηθεί ότι δεν πέρασε και τόσο χαρούμενα παιδικά χρόνια. Αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διαχειριστεί τη διασημότητα όλης της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί καθοδήγηση ειδικών και ψυχανάλυση, ιδίως στην εφηβεία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ