Κένταλ Τζένερ: Με total blue look σε event της Chanel - Το απόλυτο see-through φόρεμα με φτερά (φωτό)

Το καλλίγραμμο κορμί της μας εκπλήσσει κάθε φορά.

Η 27χρονη καλλονή έκανε πάταγο για άλλη μια φορά το βράδυ της Παρασκευής, με την φλογερή εμφάνισή της στο event της Chanel να αφήνει άναυδους τους παρευρισκομένους. Αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld, το event έλαβε χώρα στο vintage κατάστημα «What Comes Around Comes Around» της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα βροχερής νύχτας. Η Τζένερ έδειχνε εκθαμβωτική περπατώντας στους βρεγμένους δρόμους της πόλης, φορώντας μια εντυπωσιακή see-through τουαλέτα που αγκάλιαζε σφιχτά το καλλίγραμμο σώμα της.

Το απόλυτα μπλε, sleeveless φόρεμα κατέληγε σε φτερά, με την Κένταλ να συμπληρώνει το total blue look της κρατώντας μία διακριτική clutch τσάντα, και φορώντας μυτερά τακούνια με μεταξένια υφή.

 

 

Οι τολμηρές εμφανίσεις δεν είναι ο μόνος λόγος που το supermodel μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες, με την φημολογούμενη σχέση της με τον rap σούπερ σταρ Bad Bunny να έχουν πάρει φωτιά: Μετά από μια σειρά κοινών εμφανίσεων σε events και συναυλίες, τα δύο αστέρια φαίνεται να έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερα στενή σχέση, με τους απανταχού θαυμαστές τους να έχουν κατενθουσιαστεί.

Διαβάστε ακόμη: Ειδύλλιο που αναθερμάνθηκε - Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου, η Kendall Jenner & ο Devin Booker

Η Τζένερ συμμετείχε επίσης στο μεγαλειώδες αφιέρωμα της Vogue για τον Λάγκερφελντ, δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα supermodels όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ