Σπύρος Σούλης: Ξεσκαρτάρισμα τώρα - 3 έπιπλα που πρέπει να ξεφορτωθείς άμεσα (φωτό)

Βάλε σε τάξη το σπίτι σου πετώντας αυτά τα 3 έπιπλα.

Για να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη είναι πολύ σημαντικό να ξεφορτωθείτε κάποια αντικείμενα ή και έπιπλα που το κάνουν να φαίνεται σαν να βρίσκεται σε αταξία.

Και μπορεί να ξεκινάτε πετώντας τα μικρά αντικείμενα πρώτα όπως είναι οι περιττές κούπες του καφέ ή τα 3 παραπανίσια μαύρα πουλόβερ που έχετε να φορέσετε χρόνια, αλλά μην ξεχνάτε και τα μεγάλα αντικείμενα. Παρόλο που δεν είναι εύκολο να πετάξετε έπιπλα αν θέλετε ο χώρος σας να αρχίσει να αναπνέει τότε ξεφορτωθείτε τα παρακάτω 3 έπιπλα.

Το μεγάλο coffee table


Πηγή: spirossoulis.com


Πηγή: spirossoulis.com

Tα coffee table πιάνουν συνήθως πολύ χώρο στο σαλόνι. Αν θέλετε να αδειάσετε λίγο τον χώρο του σαλονιού απλά αντικαταστήστε το μεγάλο σας coffee table με ένα πολύ πιο μικρό. Εναλλακτικά επιλέξτε κάτι πιο μικρό που δεν θα γεμίζει τον χώρο σας και θα αφήνει το μάτι σας να κινείται ελεύθερα σε αυτόν.

Μεγάλα κομοδίνα


Ένα συρτάρι κολλημένο στον τοίχο είναι μια πολύ καλή επιλογή που θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα κλασικό κομοδίνο. Πηγή: spirossoulis.com
 


Ένα σκαμπό θα σας λύσει τα χέρια.

Αν η κρεβατοκάμαρά σας είναι στενή τότε μπορείτε να αντικαταστήσετε τα κλασικά κομοδίνα με κάτι πιο μοντέρνο και περισσότερο λειτουργικό. Ένα ράφι αντί για κομοδίνο μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και πιάνει και πολύ λιγότερο χώρο. Εναλλακτικά δείτε μερικές πολύ έξυπνες ιδέες που μπορούν να αντικαταστήσουν τα κλασικά κομοδίνα.

Έπιπλο τηλεόρασης


Πηγή: spirossoulis.com

Πάρτε την μεγάλη απόφαση και βάλτε την τηλεόρασή σας στον τοίχο, όπως αναφέρει ο Σπύρος Σούλης, στο spirossoulis.com. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο που πριν δεν είχατε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ