Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Οι δυσκολίες που βίωσε στην Αμερική - ''σκεφτόμουν ότι δεν αξίζω''

'' Στην πρώτη οντισιόν που πήγα στο Λος Άντζελες έψαχναν Ελληνίδα, έκανα ακρόαση, τους άρεσα αλλά είπαν ότι δεν μοιάζω με Ελληνίδα αλλά με Ρωσίδα'', είπε.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απόφασή της να πάει στην Αμερική και το πώς αντιμετώπισε τα "όχι" που άκουσε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στα τα παιδικά της χρόνια, στην υποκριτική, και στον λόγο που την απέρριψαν για το ρόλο μιας Ελληνίδας, στην πρώτη της οντισιόν.

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Στη Χαριλάου. Στο σχολείο ήμουν Άρης, γιατί με βόλευε, επειδή όποτε έπαιζε χάναμε μάθημα. Αλλά όταν πήγε ο ξάδερφος μου ο Ζήσης Βρύζας στον ΠΑΟΚ, άλλαξα ομάδα" ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στην σειρά «Παγιδευμένοι» ως εισαγγελέα, Αγγελική Ρούσσου.

Μιλώντας για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ, είπε: "Η Αμερική ήταν ένα "θέλω" που υπήρχε χρόνια στο μυαλό μου. Αλλά λόγω δουλειάς έλεγα συνέχεια του χρόνου αλλά φτάνει η στιγμή που λες ή το κάνεις ή όχι. Παρέμενε το ''θέλω'' μέσα μου και ήθελα να το κάνω. Ήταν πολύ ουσιαστικό αυτό που κέρδισα. Έφυγα το τέλος του 2015, έμεινα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και είχα μάνατζερ. Γύρισα το 2018 για έναν χρόνο και έκανα και το Bake Off. Και οριστικά ξαναγύρισα το 2020".

"Μακάρι να είχα ένα άλλο βιογραφικό, αλλά πήγαινε σε οντισιόν. Ξέρεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τι ανταγωνίζεσαι. Στα 17, το ηλιακό γκρουπ που ανταγωνίζεσαι είναι στην ίδια ηλικία. Όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη ηλικία, ανταγωνίζεσαι με άλλους ανθρώπους. Άλλοι άνθρωποι στα 30 τους εκεί έχουν ήδη Όσκαρ. Είμαστε από μια μικρή αγορά, όπως η Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα. Αυτό που με βοήθησε – χωρίς να κρίνω τους ανθρώπους που το κάνουν – εγώ δεν πήγα με στόχο να κάνω καριέρα" ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

"Πιο πολύ ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω καιρό εκεί κι εννοείται ότι αν προέκυπτε κάποιος ρόλος και μπορούσα να είμαι στα σετ των σειρών που θαυμάζω, θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Αλλά δεν ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος", ανέφερε και περιέγραψε την πρώτη της οντισιόν και τον λόγο που δεν την πήραν, ενώ ήθελαν Ελληνίδα ηθοποιός:

"Για την πρώτη μου οντισιόν έψαχναν Ελληνίδα και πήγα, έκανα ακρόαση. Δεν ζητούσαν να μιλήσω ελληνικά, αρκεί να έχω την προφορά. Τους άρεσα, αλλά είπαν ότι δεν έμοιαζα με Ελληνίδα αλλά με Ρωσίδα. Έχουν στο μυαλό τους ένα πιο μεσανατολίτικο φιζίκ".

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρόσθεσε: "Προέκυπταν προτάσεις από την Ελλάδα, δεν γυρνούσα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην Αμερική. Υπήρχαν φορές που έπεφτα και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Δεν πήγα Αμερική για να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω εκεί και εάν προέκυπτε κάποιος ρόλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Όταν έρχεται το ένα όχι μετά το άλλο, μπαίνεις στη διαδικασία του "δεν αξίζω", ότι περνούν τα χρόνια. Επανερχόμουν όμως γρήγορα. Είναι κάτι που κι εδώ το είχα σε κάποιες φάσεις".

"Μου αρέσει όταν ζω κάτι, κρατάω το θετικό! Ήμουν τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα. Νιώθω ευγνώμων που οι φίλοι που έκανα στο Λος Άντζελες που είναι μέχρι και σήμερα. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του να προσπαθείς" κατέληξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ