Ελένη Φουρέιρα: Συγκινημένη μανούλα αγκαλιά με τον 3,5 μηνών γιο της - Η φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας

Μας "συστήνει" τον μικρούλη...

Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας και μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα, από την εγκυμοσύνη της, μέχρι και τη ζωή της σήμερα, αγκαλιά με τον γιο της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η δημοφιλής pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, εξακολουθώντας να κρατούν την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

«Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκα το νέο για την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες», είχε εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στην Vogue Greece.

Η Ελένη Φουρέιρα την Κυριακή 14 Μάϊου έγραψε στη νέα της ανάρτηση: «Happy Mother’s Day».

Φανς, φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια, μεταξύ αυτών η Ιωάννα Τούνη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Andrew Lambrou.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με κοστούμι και «αισθάνεται αφεντικό» - Δείτε το look που απογείωσε (φωτό)

Σημειώνεται πως η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη προαναγγείλει την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα με νέα καλοκαιρινή περιοδεία, η οποία ξεκινά στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ