Μαρί Σαντάλ: Σαν δύο σταγόνες νερό με τη μητέρα της! - Το throwback στιγμιότυπο από το γάμο της με τον Παύλο Γκλύξμπουργκ (φωτό)

Είναι ολόιδιες...

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από τον γάμο της με τον Παύλο Γκλύξμπουργκ.

Ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου του 1995 στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, η τελετή πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου παρευρέθηκαν οι βασιλικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας κ.ά.

Η Μαρί Σαντάλ ήταν εντυπωσιακή στο παραμυθένιο νυφικό της, το οποίο επιμελήθηκε ο Valentino. Μάλιστα, ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής επίσης παρευρέθηκε στον γάμο. Το ζευγάρι απέκτησε πέντε παιδιά -ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια: τη Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Με αφορμή, λοιπόν, τη Γιορτή της Μητέρας, η Μαρί Σαντάλ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο της, όπου τη βλέπουμε με τη μητέρα της, Μαρία Κλάρα.

Σίγουρα, αυτό που προσέχει κανείς αμέσως είναι η μεγάλη ομοιότητα της Μαρί Σαντάλ με τη μητέρα της.

Κοιτάζοντας τη Μαρία Κλάρα, είναι σαν να βλέπεις τη Μαρί Σαντάλ σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Βασιλιά Καρόλου: Θεά η Μαρί Σαντάλ με baby blue φόρεμα & απίθανο καπέλo - Τι επέλεξε η Άννα Μαρία (φωτό)

«Τα παιδιά, μικρά ή μεγάλα, ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στα πράγματα όταν περιβάλλονται από θετική ενέργεια. Εάν, ως γονιός, είσαι νευρικός και επιδιώκεις καβγάδες, τα παιδιά θα σε μιμηθούν. Προσωπικά, απέχουμε πολύ από τον τίτλο των «τέλειων» γονιών, αλλά, τόσο ο Παύλος όσο κι εγώ είμαστε πολύ ήρεμοι άνθρωποι και προσπαθούμε να διατηρούμε τα μικρά πράγματα που κρατάνε δεμένη μια οικογένεια, όπως το πρωινό ή το δείπνο, ζωντανά. Προσπαθώ επίσης να είμαι μια ανοιχτόμυαλη και μοντέρνα μαμά, αλλά δεν ξεχνάω, πάνω από όλα, να είμαι ο εαυτός μου» είχε δηλώσει η Μαρί Σαντάλ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ