Δοκιμαστικό για συμπαρουσιάστρια με Λιάγκα η Παναγιώταρου - Τι είπε η Μαρία Κορινθίου για την επόμενη μέρα (βίντεο)

Τι θα γίνει στην εκπομπή του Ant1;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό” της Τρίτης και πολλοί έκαναν λόγο για δοκιμαστικό της social media star στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Έτσι, μετά την εκπομπή την περίμεναν απέξω οι δημοσιογράφοι για να την ρωτήσουν για το δοκιμαστικό, αλλά και για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό τους.

"Δεν ήταν δοκιμαστικό, απλά καλεσμένη ήμουν. Εμένα με κάλεσαν να πω τα νέα μου. Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση συγκεκριμένη” είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου ειδικά πριν κλείσει κάποια δουλειά. Το έχω κάνει και παλαιότερα και επειδή την έχω πατήσει, προτιμώ να το αφήνω έτσι".

Διαβάστε ακόμη:Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού; (βίντεο)

Και πρόσθεσε σχετικά με τον Στάθη Σχίζα ότι: "Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και πρέπει να περνάει έναν χωρισμό και έναν πόνο όπως αυτός θέλει. Στην ζωή είναι όλα πιθανά, αυτή την στιγμή δεν είμαστε μαζί, είμαστε καλά όμως, δεν είμαστε τσακωμένοι και κρατάω μόνο τα καλά".

Τι είπε η Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 5.20′: 

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου επεσήμανε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ, να με ενοχλούν (τα δοκιμαστικά). Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ… Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Ήθελα να χάσω κιλά, έκοψα ζάχαρη και άμυλο - Τι είπε για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη (βίντεο)

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κακή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας «βαριέμαι, πολλή φασαρία!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ