Εκλογές 2023: Μόλις 3 ψήφους σε ολόκληρη τη χώρα παίρνει το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή - Τι ψήφισε ο ίδιος τελευταία φορά;

Στις τελευταίες εκλογές τον Ιούλιο του 2019 μάλλον έριξε αλλού την ψήφο του

Μόλις 3 ψήφους λαμβάνει μέχρι αυτή την ώρα σε ολόκληρη την Επικράτεια το κόμμα Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή, με καταμετρημένο το 90,76% των ψήφων.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην συνδικαλιστής και δημοσιογράφος έχει μετάσχει πολλές φορές σε εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ στις προηγούμενες εκλογές του Ιουλίου 2019 δεν είχε ψηφίσει ούτε ο ίδιος τον εαυτό του. Δεν ξέρουμε ακόμη εάν συνέβη κάτι ανάλογο και αυτή τη φορά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όπως είχε πει πριν από τέσσερα χρόνια, «τους έγραψε όλους» κάνοντας την… επανάστασή του, εξηγώντας πως δεν θέλησε να επιβαρύνει το περιβάλλον με τόσους τόνους χαρτί που χρειάζεται για να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια, ισχυριζόμενος ότι έχει λάβει τη δέσμευση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως οι επόμενες εκλογές (σ.σ. δηλαδή οι σημερινές) θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά.

Επιπλέον δήλωσε ότι ως κάτοικος Εξαρχείων είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στα Εξάρχεια και παλιότερα ως υποψήφιος δήμαρχος σκεφτόταν να βγάλει ομιλία στην πλατεία με τη συνοδεία δύο γυμνόστηθων γυναικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ