Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: ''Δεν θέλω να ανήκω πουθενά παρά μόνο στο κοινό μου -Έχω κάνει πολλές μεγάλες τρέλες, αλλά δεν θα τις ομολογήσω''

Mία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη συνεργασία του με τον θρύλο του παγκόσμιου θεάτρου Πέτερ Στάιν, τη σχέση του με το κοινό, τα social media, την τηλεόραση, αλλά και τον έρωτα.

Με αφορμή την παράσταση «Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη την Κυριακή.

Με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον θρύλο του παγκόσμιου θεάτρου Πέτερ Στάιν, τη σχέση του με το κοινό, τα social media, την τηλεόραση, καθώς και τον έρωτα. Αρχικά, αναφέρθηκε στα social media και δήλωσε πως:

 «Η έκφραση άποψης στα social media είναι θεμιτή, καμιά φορά όμως υπάρχει υπερβολή και η γνώμη γίνεται κριτική και κακόβουλο σχόλιο»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει φορές που έχει σκεφτεί αν πρέπει να δημοσιοποιήσει μια προσωπική του στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε:

  «Δεν χαίρονται όλη με τη χαρά σου»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την αναγνωρισιμότητα. Ξεκαθαρίζοντας ότι η αναγνωρισιμότητα μπορεί να γίνει καμιά φορά και ενοχλητική όταν υπάρχει αγένεια, ο ίδιος δήλωσε:

«Την πρώτη φορά που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο δεν θυμούνται το όνομά σου. Η χαρά πάντως του κόσμου όταν σε συναντά είναι για μένα ένα βραβείο» 

 

 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε εκτενώς και για το κεφάλαιο τηλεόραση και είπε:

«Αφοσιώθηκα περισσότερο στο θέατρο παρά στην τηλεόραση. Η τηλεόραση αν δεν προσέξεις μπορεί να κάνει έναν βαρετό ηθοποιό. Υπάρχουν πάρα πολλές σειρές, αλλά δεν είναι όλες άξιες για να λένε ότι προχωράει η τηλεόραση μπροστά»

Σε ερώτηση για το αν έχει περάσει ποτέ σκοτεινές περιόδους, ο ίδιος απάντησε:

«Έχω μελαγχολικές στιγμές, αλλά νιώθω ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκέφτομαι αρνητικά»

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με την πίστη και υποστήριξε πως:

«Πιστεύω στον Θεό, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι, χωρίς να του δίνω κάποιο όνομα»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει στην ενεργό πολιτική κάτι που μάλλον αποκλείει. Όπως είπε:

«Όσο είμαι εν ενεργεία καλλιτέχνης δεν πρόκειται να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Δεν θέλω να ανήκω πουθενά παρά μόνο στο κοινό μου»

Τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τον έρωτα και δήλωσε:

«Όταν ερωτεύεσαι σφόδρα χάνεις και λίγο τα λογικά σου. Όταν σιγά σιγά εξατμιστεί ο έρωτας καταλαβαίνεις πραγματικά αν ταιριάζεις με αυτόν που έχεις ερωτευτεί. Πιο μικροί ερωτευόμασταν σε καθημερινή βάση ό,τι κινείται γιατί θέλαμε να ζήσουμε τον έρωτα. Έχω κάνει πολλές μεγάλες τρέλες, αλλά δεν θα τις ομολογήσω δημόσια»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ