Σε λίγη ώρα ο γάμος του Λούκα Γιώρκα με την Βασιλική Σαλαμπάση στην Κύπρο!

Λίγες ώρες απέμειναν για το ζευγάρι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου

Ο Λούκας Γιώρκας σε λίγη ώρα θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους. Ο θρησκευτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του τραγουδιστή στο πατρικό σπίτι του στη Λάρνακα, με το παραδοσιακό στόλισμα του γαμπρού με βιολί και λαούτο.

Ποια είναι η νύφη Βασιλική Σαλαμπάση

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 28 ετών και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον τραγουδιστή κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο δεν την έκρυψαν ποτέ. Ο Λούκας Γιώρκας ταξίδευε συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. 

salampasi-42_3

salampasi_2

Πριν μερικές ημέρες, η νεαρή δικηγόρος είχε ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από την πρόβα νυφικού της στην Κύπρο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

salampasi432

O Λούκας Γιώρκας το περασμένο Πάσχα ζήτησε από τη Βασιλική Σαλαμπάση να τον παντρευτεί και εκείνη είπε αμέσως το «ναι». Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε συναντήσει τότε τον τραγουδιστή στα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού και εκείνος είχε σχολιάσει σχετικά:

«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, δημιουργική και σχεδιάζουμε με τη σύντροφό μου τα επόμενα βήματα. Θεωρώ ότι το πλήρωμα του χρόνου για οτιδήποτε έρχεται και θέλω να εύχομαι στον εαυτό μου να είναι κοντά το δικό μας. Δεν σκοπεύω να βγω με τηλεβόα και να ανακοινώσω τον γάμο μου αλλά δε θα τον κάνω και μυστικά. Ένα χαρμόσυνο γεγονός μυστικά δεν γίνεται».

202110022035500_8823_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_2192021

1460_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_SALAMPASI_15122022__1_

«Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

Διαβάστε ακόμη:  Λούκας Γιώρκας: Γάμος στην Κύπρο για τον τραγουδιστή - Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του (βίντεο)

Στα μέσα Μαΐου, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, δεν έχω άγχος. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Θα είναι ανοιχτός. Σίγουρα δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου κάποιο μικρόφωνο μπροστά μου εκείνη τη μέρα γιατί δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Θα με στεναχωρούσε αφάνταστα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ