Πώς αντέδρασε ο πρωτότοκος γιος της Ευγενίας μόλις είδε το νεογέννητο αδερφάκι του - Η φώτο της ευτυχισμένης πριγκίπισσας

Μια ευτυχισμένη τετραμελής οικογένεια... 

Η πριγκίπισσα Ευγενία καλωσόρισε το δεύτερο μωρό της με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και κράτησε τον τοκετό κρυφό για μια εβδομάδα.

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της δούκισσας της Υόρκης ανέβηκε στο Instagram για να ανακοινώσει τη γέννηση του Ernest George Ronnie Brooksbank στις 30 Μαΐου 2023.

Ο Έρνεστ γεννήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου, όπως και ο αδελφός του - και η μητέρα του πριν από αυτόν.

Γεννήθηκε την περασμένη Τρίτη με βάρος 7lbs 1oz και το όνομά του αποτελεί φόρο τιμής στον εκλιπόντα παππού του, τον πατέρα του Τζακ, Τζορτζ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 72 ετών το 2021, και τον πατέρα της Φέργκι, ταγματάρχη Ρόναλντ Φέργκιουσον.

Η Ευγενία είπε επίσης ότι το όνομά του είναι φόρος τιμής στον προ-προ-προ-προ-προπάππο του Γεώργιο Ε', του οποίου το μεσαίο όνομα ήταν επίσης Έρνεστ, αναφέρει η Daily Mail.

Ένα γλυκό στιγμιότυπο δείχνει τον μεγαλύτερο γιο της August να προσέχει τον μικρό του αδελφό να κοιμάται στην καλαθούνα του, το οποίο η νέα μητέρα συνόδευσε με τη λεζάντα: "Ο Augie λατρεύει να είναι ήδη μεγάλος αδελφός"

Το μωρό είναι 13ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, σπρώχνοντας τον πρίγκιπα Εδουάρδο στη 14η θέση.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε: "Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κ. Jack Brooksbank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την άφιξη του γιου τους, Ernest George Ronnie Brooksbank''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ