Η πεθερά Ντόρα Μπακογιάννη, πλέκει το εγκώμιο της νύφης: «Η Σία Κοσιώνη είναι θησαυρός, ο πρώτος αριθμός του λαχείου» (βίντεο)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ αποκάλυψε γιατί έγινε Πανιώνιος

Τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Σκάι ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το πρωινό».

«Έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου»

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα, μια τρομερή σύντροφος, ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη.

Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή. όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε ακόμα: Το συγκινητικό μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Δεν υπάρχει μέρα που να μη μου λείπεις

«Ήμουν Παναθηναϊκός και έγινα Πανιώνιος για να μην μείνω στο ράφι»

Ακόμη, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πως άλλαξε ομάδα λόγω του συζύγου της: «Ήμουν Παναθηναϊκός αλλά έγινα Πανιώνιος γιατί αλλιώς θα έμενα στο ράφι. Ήταν υποχρεωτικό, έπρεπε να γίνω Πανιώνιος, ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου».

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Στιγμές χαλάρωσης μετά από ένα γεμάτο εκλογικό 8ωρο on air στο στούντιο - Τι γράφει η παρουσιάστρια

Δείτε τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ