Αυστραλία: Καγκουρό "παίζει" ξύλο με Αμερικανό τουρίστα - Το viral βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείτε

O άντρας μπήκε στη μέση όταν το καγκουρό ακολουθούσε μια γυναίκα και ένα παιδί

Καγκουρό φαίνεται να τσακώνεται με έναν Αμερικανό τουρίστα σε ένα πάρκο άγριας ζωής στο Περθ στην Αυστραλία.

Το περιστατικό ξεκίνησε με το καγκουρό να ακολουθεί μια γυναίκα και ένα παιδί στο πάρκο Cohunu Koala στη Δυτική Αυστραλία. Ο άντρας επενέβη, μπήκε ανάμεσα στο καγκουρό και τη γυναίκα - και ακολούθησε ο τσακωμός.

Το καγκουρό σηκώθηκε αμέσως στο ύψος του και άρχισε να χτυπά τον Αμερικανό με τα μπροστινά του πόδια και ξεκίνησε ο τσακωμός με χτυπήματα και από τις δύο πλευρές.

Λίγα λεπτά μετά τον τσακωμό, ένας νεότερος άνδρας μπάινει στην μέση και προσπαθεί να ηρεμήσει το κακγκουρό, με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο την επίθεσή του.

Αλλά η κατάπαυση του πυρός δεν κράτησε πολύ. Οι δύο άντρες φαίνονται να απομακρύνονται από τον καβγά, αλλά το καγκουρό φαίνεται να συνεχίζει.

 

@brooke.so.hip My dad was just trying to make sure that kangaroo stopped getting frisky with that lady #kangaroo #dad #father #thatsmydad #fight #roo #wallabee #Australia #WesternAustralia #perth #aussie #aussiethings ♬ original sound - brooke.so.hip

 

Κάποια στιγμή, και οι δύο άντρες κρατούσαν ένα από τα μπροστινά πόδια του καγκουρό, με αποτέλεσμα να ανέβει στη μυώδη ουρά του και να τους κλωτσά.

Στην συνέχεια μια γυναίκα που φαίνεται να εργάζεται στο πάρκο εμφανίστηκε και επέπληξε το καγκουρό, δείχνοντάς το με ένα αυστηρό δάχτυλο. Το καγκουρό ηρέμησε και εγκατέλειψε τον αγώνα.

Το βίντεο του περιστατικού κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο και συγκέντρωσε πλήθος σχολίων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ