ΗΠΑ: 28χρονή παρίστανε τη 17χρονη για να γραφτεί στο Λύκειο - Ήθελε μόνο να μάθει άπταιστα αγγλικά, γιατί τη συνέλαβαν

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε αφού πήγαινε ήδη εννέα μήνες στο σχολείο

 

 

Η 28χρονη Martha Jessenia Gutierrez-Serrano γράφτηκε σε Λύκειο στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο, παριστάνοντας την έφηβη, καθώς ήθελε να μάθει αγγλικά.

Φοιτούσε κανονικά μέχρι φέτος τον Μάιο, όταν η διεύθυνση του σχολείου έλαβε ανώνυμη πληροφορία πως η 17χρονη μαθήτρια ήταν στην πραγματικότητα αρκετά μεγαλύτερη. 

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως η 28χρονη και η μητέρα της, Marta Elizeth Serrano-Alvarado, χρησιμοποίησαν πλαστό διαβατήριο και πιστοποιητικό γέννησης για να μπορέσει να γραφτεί στο σχολείο. 

Μητέρα και κόρη συνελήφθησαν για παραποίηση δημοσίων εγγράφων. 

Η 28χρονη είπε στην αστυνομία πως αποφάσισε να γραφτεί στο Λύκειο για να μπορέσει να μάθει την αγγλική γλώσσα, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση των διωκτικών αρχών. 

«Η νεαρή γυναίκα ήθελε να μιλάει άπταιστα τα αγγλικά και ίσως να συνεχίσει τις σπουδές της, κάτι που μπορούμε να κατανοήσουμε» σημείωσε ο σερίφης της περιοχής, Greg Champagne. 

«Πήγαινε στο σχολείο, δεν ασχολούταν με κανέναν άλλο, ήταν επιμελής μαθήτρια. Δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα, δεν είχε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα» συμπλήρωσε. 

Μετά την αποκάλυψη της περίπτωσης της 28χρονης, το σχολείο κάνει έλεγχο στα στοιχεία όλων των μαθητών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ