Μιμή Ντενίση: «Είναι αρχή μου να μην απαντώ σε κανένα σχόλιο» - Η συμβουλή της στην Κατερίνα Καινούργιου (βίντεο)

Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου σε μια πολύ εγκάρδια συνέντευξη που περιελάμβανε και προσωπικές συμβουλές της ηθοποιού στην παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~ Μιμή Ντενίση για πάντα ~ (@mimi.denissi.forever)

Αναφορικά με το αν η «Σμύρνη μου αγαπημένη» πάει στο Netflix, τόνισε ότι «προτιμάει να απαντάει μόνο του, ας το αφήσουμε στο Netflix να πει τι θα γίνει, για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι παίζεται σε πάρα πολλές χώρες. Στην εποχή μας που είναι τόσο εύκολα με τις πλατφόρμες, το να βγεις από το σπίτι να δεις μια ταινία είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να μπουν πολύ περισσότερες ταινίες και σειρές ελληνικές και νευριάζω όταν βλέπω άλλων χωρών και το Netflix το βλέπουν όλοι».

«Στη Τουρκία μας έκαναν πρωτοσέλιδο και έγραφαν πράγματα όχι τόσο κολακευτικά. Έλεγαν ότι βρίζαμε τον Κεμάλ, δεν ισχύει. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική. Είπα πολλά κακά και της Ελλάδας και της Ευρώπης» ανέφερε για την ταινία.

«Προσπαθεί τόσο πολύ και δουλεύει τόσο πολύ, είναι ίσως ο μόνος όπως εμένα που κάνει πολλά πράγματα μαζί. Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ λαμπερό αλλά είναι πολύ κουραστικό. Ξεκίνησε μαζί μου ο Χριστόφορος, στα 16 του και πάντα το αναφέρει και το αναφέρω» είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Αυτός που σε κατηγορεί πρέπει να ψάξει τον εαυτό του»
Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται είπε: «Είναι αρχή μου να μην απαντάω και αυτή είναι η συμβουλή μου και σε σένα. Η Ελλάδα που τη λατρεύω είναι μια υπέροχη ιδέα. Η πραγματικότητα της Ελλάδας διαφέρει πολύ. Εγώ αγαπώ την ιδέα και για αυτήν πασχίζω. Είναι μέσα στα ελαττώματά μας αυτόν που προχωράει είναι να ψάχνουμε να του βρούμε στραβό, είτε λέγεται Κατερίνα, Χριστόφορος ή εγώ είτε είναι τεράστιες προσωπικότητες του παρελθόντος. Εάν κάθε ένας που σε κατακρίνει σού πάρει τη μισή μέρα να πικραίνεσαι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα και δεν θα προχωρήσεις. Πρέπει να τα προσπερνάς και να καταλαβαίνεις ότι αυτός που σε βρίζει και σε κατηγορεί πρέπει να ψάξει τον εαυτό του γιατί το κάνει. Δεν με ενδιαφέρει να κατηγορήσω κάποιον αλλά να επαινέσω».

«Μικρή είχα πολύ έγνοια την εμφάνισή μου, ντυνόμουν πολύ. Μετά αυτό σιγά σιγά φεύγει και μένει η ουσία, να έχεις όραμα κάποιον στόχο. Δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός η Μιμή Ντενίση να είναι πάντα ένα ωραίο εξώφυλλο. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω στη χώρα. Μέσα από αυτό φυσικά και θα κοιτάξω την εμφάνισή μου αλλά δεν είναι ο στόχος μου αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Τι είπε για την πιθανότητα ενασχόλησης με την πολιτική - Μπαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, εγώ έχω πολλή (βίντεο)

«Και το δικό μου νυφικό έμεινε στην ντουλάπα»
Για την σκηνή της ταινίας που η κινηματογραφική της κόρη βγάζει το νυφικό της καθώς δεν θα γινόταν γάμος είπε:

«Έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο και είναι μια σκηνή που σε καμία χώρα που προβλήθηκε δεν είδα τις γυναίκες με στεγνά μάτια. Είναι κάτι που όλες τις γυναίκες μας αγγίζει, όλες ψάχνουμε τον ιδανικό σύντροφο και αν τον βρεις και τον χάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Μου ήρθε στο μυαλό γιατί και το δικό μου νυφικό έμεινε στην ντουλάπα όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη Τρίτση. Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, μια αληθινή αγάπη από αυτές που ονειρευόμαστε όλες οι γυναίκες να το ζήσουμε. Ήμουν τυχερή που το έζησα και πολύ άτυχη γιατί τελείωσε σε πολύ νεαρή ηλικία, πολύ άγρια.

Έμεινα πολλές φορές μόνη μου με πολλή σκέψη, με ερωτηματικά. Όταν σου συμβαίνουν τέτοια σκληρά γεγονότα, ή αυτό σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου και την καριέρα σου είτε λες θα αφοσιωθώ σε κάτι και θα πάρω προς τα εκεί.

Πέρασα μεγάλη κατάθλιψη χωρίς να την ονοματίζω μετά τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση.  Δεν ήθελα να κάνω τίποτα, έφυγα από το Βρετάνια, έκανα πολλά ταξίδια και άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Κατάλαβα ότι ωραία είναι η δημοφιλία και η δημοσιότητα αλλά δεν είναι το παν.

Διαβάστε ακόμηΜιμή Ντενίση: ''Ετοιμάζω το δεύτερο μέρος της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη - Είναι η καινούργια πατρίδα''

Τότε είχαν έρθει οι μεγάλες επιτυχίες και είπα “έχω κάποιον προορισμό να καταπιάνομαι με θέματα που δεν καταπιάνεται κανείς”. Η δημιουργία πήρε τη θέση του μεγάλου έρωτα.

Η Μαριτίνα ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και θα ήταν ο μπαμπάς της.

Ο Αντώνης ήταν πολιτικός πρότυπο. Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική γιατί δεν ξέρω αν θέλουν πρόσωπα με τόση πολλή άποψη» τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ